Група хмельницьких підлітків зазнала цькування через підтримку ЛГБТ-спільноти. Десь в середині серпня в них була кинута петарда, а потім їх фото з райдужною символікою було опубліковано в Інтернеті і у хлопців з'явився страх пересуватися по місту.

Читайте Знай в Google News!

Напад стався після того, як компанія з підлітків, що підтримують ЛГБТ, домовилися в закритому чаті про зустріч. Однак про це дізналися "противники" даної спільноти і знімали момент кидка петарди на відео.

У момент, коли постраждалі викликали поліцію, нападники вже зникли, але залишилися інші — вигукують образливі слова на адресу молодих людей. Представники поліції не зробили нічого корисного, вони лише перевірили, чи мають присутні петарди і поїхали.

На сходку ЛГБТ викликали поліцію Вчора у Хмельницькому відбулась сходка представників ЛГБТ. Після публікації анонсу у Хмельницький LIVE, між учасниками зібрання і людьми, які мають інші погляди, виник конфлікт. В результаті, зустріч перенесли в інше місце, а інформацію про нову локацію організатори надавали після "перевірки" (невідомо яким чином вона проходила). Сьогодні стало відомо, що люди, які протистояли ЛГБТ, отримали інформацію про нове місце, та змогли потрапити на зустріч. Більшість учасників сходки - неповнолітні дівчата. Також був один 18-річний хлопець, у якого відібрали газовий балончик. Під час дійства, у сторону сексуальних меншин хтось кинув петарду, через що учасники викликали поліцію. Петарди у присутніх патрульні не знайшли.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще
Geplaatst door Хмельницький LIVE op Maandag 17 augustus 2020

Через пару днів ті ж самі підлітки знову вийшли з райдужною символікою і були опубліковані на сторінці "Хмельницький Live" в Facebook: "У центрі Хмельницького Підлітки розгулювали з символікою ЛГБТ. Поблизу овочевого ринку городяни сфотографували підлітків, які переносили райдужний прапор. Як ти ставишся до такого?"

Деяких хлопців з компанії дізналися і тепер вони бояться, що в майбутньому на них може бути скоєно напад. Родичка однієї з дівчат звернулася до адміністратора цієї групи з метою видалення фотографії учасників руху. Однак їй відмовили і за порадами представників правоохоронних органів, вона вирішила заявити в поліцію за статтею 182 КК України "Порушення недоторканності приватного життя".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, трагедія всієї України спливла в історії Невгодівської, по колу посилають нафіг, - ігор Лесєв.

Як повідомляв "Знай.ua", комунальники спиляли не ту березу і змусили реготати всю Україну: пила є-розуму не треба

Знай.ua писав, Кернес "підгодовує" пернатих перед виборами: "Навіть птахи голосують!"