Про сервіс "Укрпошти" вже легенди ходять. Вічні проблеми зі своєчасністю доставок, втрати товарів, листи приходять не тим адресатам... Все це типово для "Укрпошти". Однак одне з київських сортувальних відділень особливо виділилося. Зокрема, сортувальний центр в місті Київ під індексом 03909 примудряється обробляти посилки протягом цілого місяця.


Київське сортувальне відділення "Укрпошти" під номером 03909 серйозно затримує доставку посилок. Згідно з нормативними документами пошти, доставка посилок повинна здійснюватися не пізніше ніж через 72 години. За фактом у відділенні 03909 сортування проводиться протягом 20-30 днів. Реально користувачі отримують посилки тільки через 3-4 тижні після відправлення.
Клієнти "Укрпошти" обурені такими термінами доставки. І дійсно, організація упускає всі терміни. Особливо серйозна ця проблема для компаній, які за допомогою "Укрпошти" отримують товари з терміном придатності, обмеженим в 1 місяць.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше колега Зеленського зі "Слуги народу" привітав Лукашенка, забувши про протести в Білорусі. Нардеп від "Слуги народу" Євген Шевченко привітав Олександра Лукашенка з перемогою на виборах, проте викликав невдоволення у деяких зі своїх колег.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв портал " Знай.ua", в Україні за добу 1 008 нових хворих на коронавірус, 25 померло