У селі Суховоля, Володимирецького району, зібралися десятки водіїв, втомлених від труднощів через складний проїзд між селами Стара Рафалівка та поліці. Все тому, що вони буквально шматками можуть відривати неякісне дорожнє полотно. Однак це ще не все — основними труднощами є камінчики і щебінь, які потрапляють в лобове скло з-під коліс, пошкоджуючи його. Про це повідомляє "Rivne.Media".

Читайте Знай в Google News!

Відповідний відеозапис опублікували в Інтернеті і на ситуацію вже відреагували в Службі автомобільних доріг у Рівненській області. Її представник Дмитро Леонтіюк розповів, що проблемна ділянка знаходиться на дорозі державного значення Т-18-08 Зарічне-Борове-Стара Рафалівка-поліці. Він знаходиться в стадії дрібного поточного ремонту та експлуатаційного утримання.

У Київській області зареєстровано ТОВ" Спец комплект постач", яке і є виконавцем робіт. Загальна вартість ремонту дороги становить 16 мільйонів 414 тисяч гривень, а завершити роботи планують до кінця року.

Однак є претензії і підрядник повинен усунути їх за свій рахунок, так як саме він відповідає за безпеку дорожнього руху. Фірма-підрядник повинна отримати кошти лише після якісного виконання всіх робіт.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Крім того, в Службі автодоріг розповіли: "Те, що віддирають від дороги, це не асфальт – це поверхнева обробка, яку проводять в рамках експлуатаційного утримання дороги. Це проливання бітумною емульсією і поверх укладання дрібного щебеню. Поверхнева обробка дозволяє продовжити існуючий термін служби асфальтобетонного покриття на кілька років".

Дмитро Леонтіюк не може назвати причину, чому воно почало там облазити. Тому готові реагувати, так як там зараз працюють їх інженери. На таких ділянках встановлено відповідні дорожні знаки, зокрема-про тимчасове обмеження швидкості до 40 кілометрів на годину.

З боку ж водіїв вимагають компенсацію за пошкоджені машини і розбите скло в результаті неякісного ремонту дороги.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Синій" киянин з дітьми в салоні зніс з дороги три автомобілі: "Дружина винна!".

Як повідомляв "Знай.ua", під Харковом накрили сімейку рабовласників - запихали людей на ферму і змушували орати задарма.

Знай.ua писав, в Африці страус ефектно увірвався в гонку і дав урок велосипедистам