Національний банк на понеділок, 12 жовтня, оприлюднив офіційний курс гривні до європейської валюти - 33,27, тоді як був раніше 33,33. Долар на вихідних коштуватиме 28,28 гривень — це на 4 копійки менше попереднього банківського дня. Про це повідомляють на офіційному сайті НБУ.

Читайте Знай в Google News!

У вересні курс гривні слабшав, але НБУ не був активний на міжбанку. Оновлений курс валют українці зможуть дізнатись у понеділок о 10 ранку після відкриття торгів на міжбанку.

Обмін валют, фото з відкритих джерел
Обмін валют, фото з відкритих джерел

Курс валют НБУ на 12 жовтня:

Так, у понеділок, 12 жовтня ситуація на валютному ринку суттєво не зміниться - після робочого тижня долар ще трохи впав і євро ослабло.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 1 Долар США – 28,2808 гривня;

- 1 Євро – 33,2724 гривня.

Прогноз на жовтень:

Прогноз курса долара і євро на тиждень - долар на міжбанку - це коридор 28,15 - 28,55 грн, готівковий курс - 28,05 - 28,60, а курс євро на міжбанку цього тижня складатиме 32,65 33,70 грн, готівковий курс євро - 32,60 - 33,75 грн.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, головні новини за 9 жовтня: вибори перетворяться на небезпеку, українців шмонатимуть, а ціни їх доб'ють.

Як повідомляв Знай.ua, клієнти ПриватБанку не можуть забрати власну валюту з відділення.

Також Знай.ua писав, що гроші "розчинилися в повітрі" і Приват відмовляється, відповідь Банку вражає.