З Херсонської області прийшли дуже цікаві новини - стадо кабанів постійно гостює в парку міста Олешки. Кабанчики приходять сюди погуляти і поїсти каштанів.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки публікації Telegram-каналу "Україна в шоці".

Кабани облюбували місцевий парк і набережну в місті Олешки на Херсонщині. Велика компанія свиней з поросятами час від часу виходить на прогулянку з дніпровських плавнів до міста, щоб поласувати каштанами, які падають на газон.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Ці тварини абсолютно не бояться людей, перехожі знімають свинок і викладають до соцмереж. Серед користувачів йдуть суперечки - дикі це свині, або домашні. Є також версія, що це помісь диких і в'єтнамських свинок, які втекли з якогось господарства.

Варто також нагадати нашим читачам, що 7 листопада в одному з районів Харкова по вулиці прогулювалася сім'я свиней з качкою. Відео та фото поділилися очевидці в Телеграм-каналі "Харків Life". Стало відомо, що курйозних "перехожих" було помічено на одній з вулиць в ранковий час.

"Звичайна Харківська сім'я в суботній ранок на прогулянці. Цікаво, а що робить там гусак? Він прийомний?" - задаються питаннями адміни каналу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "єгипетський злодій" позбавив харків'ян врожаю капусти: "Як прогнати цього зайця?".

Як повідомляв Знай.uа, Харковом ганяє стадо жвавих кабанчиків.

Знай.uа писав, у Чернівцях стадо кіз окупувало лікарню, кумедне відео порвало мережу.