Світові вчені давно ставлять під сумнів взаємозалежність магнітних бур і самопочуття людини. Швидше за все, на думку зарубіжних вчених, немає ніякого зв'язку, проте в Україні як і в деяких інших країнах таке уявлення досі залишається валідним і популярним. Ділимось з вами календарем магнітних бур листопада.

Читайте Знай в Google News!

Перші дні місяця були неспокійними у плані активності бур, після чого відбувся спад. Тобто, середина місяця - час для активної діяльності, прийняття важливих рішень, адже ваше самопочуття має бути надзвичайно здоровим. На жаль, після спаду знову розпочнеться активна фаза бур - очікуйте, що наприкінці листопада ваше самопочуття погіршиться. Характерною ознакою бур листопада є їхня тривалість - вони “бушуватимуть” довго, що може призвести до знесилення.

магнітна буря, фото Pxhere
магнітна буря, фото Pxhere

Дослідники, які визнають вплив бур на людину, стверджують, що такі довгі бурі небезпечні для судин і психіки. Як допомогти собі зменшити вплив магнітних бур на вас? Ведіть здоровий образ життя: не куріть, зменшіть або взагалі відмовтеся від споживання алкоголю, регулярно гуляйте на вулиці (краще зранку чи увечері), приймайте контрастні душі і ванни з ефірними оліями, правильно харчуйтеся та стежте за своїм сном.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадавши, простий народний рецепт від високого тиску і головного болю, вода, сіль і марля.

Як повідомляв Знай. ua, сильна магнітна буря наближається до землі, дні найпотужнішого геошторму і поради медиків.