Компанія "Міжнародне ділове співробітництво" з Дніпра займається розробкою та виготовленням кабін трамваїв, локомотивів та інтер'єрів вагонів.

Зараз вони пропонують змінити в конструктивній схемі купе пасажирських вагонів, підготувавши проект, який дозволить оптимізувати простір в купейних вагонах пасажирських поїздів. Про це повідомив генеральний директор фірми Iгор Теличко в одному з інтерв'ю.

Читайте Знай в Google News!

"Ми подивилися на пасажирський вагон, те, як він влаштований, і подумали, що там є, що вдосконалити. Зокрема, ми вважаємо, що в купейних вагонах доступ пасажирів до полиць другого рівня дуже складний і небезпечний. І сама по собі Конструктивна схема в купейних вагонах може бути дещо оновлена і стати більш привабливою для пасажирів", - заявив Ігор Теличко.

Фото: Центр транспортних стратегій
Фото: Центр транспортних стратегій

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки
Показати ще

Всі зміни повинні бути зроблені в рамках габаритних розмірів експлуатованих сьогодні кузовів вагонів, тому так і народився концептуальний проект під назвою "sleepbox". Були опрацьовані всі ергономічні схеми і побудований повномасштабний макет.

"Проведено натурні випробування з "пасажирами". З подивом виявили, що наш проект викликає непідробний інтерес у молоді", - поділився глава компанії, додавши, що вже була оформлена заявка на відповідний патент.

Фото: Центр транспортних стратегій
Фото: Центр транспортних стратегій

Зараз фірма знаходиться на етапі підготовки пропозиції для інвесторів і зацікавлених організацій. Оптимізація простору пропонується за рахунок максимального використання верхньої частини вагона. Місце для ніг пасажирів, що знаходяться на верхньому поверсі, пропонується забезпечити за рахунок зниження рівня підлоги другого поверху в місці перестінків купе першого рівня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Укрзалізниця різко змінила ціни і закрила продаж квитків: "До березня 2021 року"

Як повідомляв "Знай.ua", в Україні вже почалося медичне "сортування" людей: лікар розповів, чого чекати далі.

Знай.ua писав, головна проблема УЗ - не вагони, а зношені Локомотиви, їх потрібно оновлювати в першу чергу-експерт.