У Дніпрі група представників ресторанів влаштувала застілля у центрі міста з метою критики запровадження в Україні карантину вихідного дня.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє видання "Інформатор".

"В Дніпрі та інших містах України пройшли мітинги проти «КаВиДа» (карантину вихідного дня). Тепер на Європейській площі пройшов своєрідний перфоманс від рестораторів", — заявляють журналісти.

Фото Інформатор
Фото Інформатор

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Поліцію даний випадок не зацікавив, а ось перехожі звернули увагу.

"Mister Cat ЦУМ і "Італійський квартал" взяли участь у заході. Ми годували, а "Квартал" пригощав чаєм і кавою. Таким чином ми просто показали, як це - «карантин вихідного» - наскільки це не зручно і холодно. Перехожі все звертали увагу. Підходила тільки охорона ТЦ Passage з питанням про те, що ми робимо, поліцію не викликали. Претензій ні у кого не було", - стверджує Микита Федан, заступник директора Mister Cat.

Фото Інформатор
Фото Інформатор

Схоже, що акція не була багатолюдною — на фото можна побачити до семи людей біля імпровізованого столика. Ймовірно, частували людей тут фірмовими стравами мережі бюджетних закладів Mister Cat: так, серед наїдків можна побачити суші й роли, а також пляшечки з соєвим соусом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Карантин вихідного дня: що відбувається в містах України і чи дотримуються заборони.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Верховну Раду "замінували": у поліцію поступив анонімний дзвінок

Також "Знай.ua" писав, в Україні зростуть акцизи на алкоголь: як зміняться ціни на пиво, вино та горілку