11 листопада з життя пішов слідчий у справах Майдану Андрій Єна. Це велика втрата для важливого розслідування в Україні. Причина смерті - ускладнення від коронавірусу.
Читайте Знай в Google News!

Про це повідомила Адвокатська дорадча група у соціальній мережі facebook.

У повідомленні йдеться, що Андрій Єна вже тривалий час був ключовим слідчим по епізоду розстрілу протестувальників 20-го лютого на вулиці Інститутській. Єна організовував і проводив слідчі експерименти на Алеї Небесної Сотні по цьому епізоду.

"Координував велику кількість учасників, експертів. Працював з потерпілими і свідками, досліджував, упорядковував відео. Це дуже великий обсяг кропіткої і важливої слідчої роботи. Ми вдячні за все, що Андрій Єна встиг зробити у справах Майдану. Висловлюємо співчуття і підтримку близьким, друзям, колегам", - додають у Адвокатській дорадчій групі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Луценко пояснив, чому Порошенко не з'явився на допит.

Як повідомляв портал "Знай.uа", збочення Кисельова та свідчення проти Кличка: Сенцов і Кольченко розповіли про ув'язнення.

Також "Знай.uа" писав, що адвокати "Беркута" і Януковича звинуватили Луценка у покриванні вбивств на Майдані.