У Черкасах стався напад на працівницю екстреної медичної допомоги: юнак-неадекват вразив її шокером, після чого лікарі вже знадобилися самій жінці.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє пресслужби КНП “ОЦЕМД та МК”.

17-річний хлопець, який раніше був відзначений нагородою за спасіння життя, звернувся за допомогою, стверджуючи, що скаржиться на болі у серці після удару електрошокером. На виклик прибула фельдшерка, яка провела необхідні дослідження і відмовила йому в госпіталізації, оскільки показань для цього за результатами електрокардіограми та вимірювання тиску не було. При цьому варто зазначити, що молодий чоловік поводився дуже грубо, весь час лаявся і погрожував.

Швидка допомога, кадр відео, зображення ілюстративне: YouTube
Швидка допомога, кадр відео, зображення ілюстративне: YouTube

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Він почав сперечатися з медиком та бабусею, розкидаючи всі речі, які потрапляли під руку. Вхідні двері були зачинені, фельдшер не могла вийти. Коли ж хлопець почав кулаками трощити все та витягнув електрошокер, молода дівчина насправді злякалася. Він ударив бабусю, на фельдшерку прийшовся удар електрошокером. До того ж обіцяв ще вийти ''убити водія швидкої та розтрощити й автомобіль''.

Дівчина повідомила диспетчера про напад та попросила допомоги. Було викликано Державну службу охорони та поліцію. В цей час хлопець вибіг з квартири. Бригада чекала допомоги в автомобілі швидкої, поки неадекватний пацієнт ховався за гаражами. За 10 хвилин він сам підійшов до служби охорони і почав розказувати, що він ''просто хотів налякати'"', — розповідають про подробиці інциденту.

На жаль, фельдшерка не обійшлася без наслідків після удару шокером: "Після нападу у неї було порушення серцевого ритму, піднявся тиск та під час зняття ЕКГ дівчина втратила свідомість". Жінку довелося госпіталізувати до кардіологічного відділення.

Примітно, що це не перше звернення юнака за медичною допомогою, яке викликало проблеми.

"Неодноразово медики надавали хлопцю допомогу, коли той перебував у стані, який потребував спеціалізованої допомоги. Зазвичай після кожного звернення на швидку або інші служби від ''героя'' сиплеться купа скарг та дзвінків стосовно дій фахівців служб на всі можливі урядові лінії, Кабінет Міністрів, Адміністрацію Президента тощо", — стверджують медики.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Штрафу на 17 тисяч мало? Поліція України зможе застосовувати електрошокери.

Як повідомляв портал Знай.ua, На Прикарпатті вбиті дороги Шмигаля паралізували швидку: "Як рятувати людей?"

Також Знай.ua писав, що у Києві "герой парковки" став на шляху швидкої допомоги