З Ізраїлю прийшли вельми тривожні новини для віруючих. Так, через 2020 років Ісус Христос знову постраждав, справа в тому, що працівник швидкої медичної допомоги вирішив плюнути на зображення Сина Божого.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в християнському кварталі Тель-Авіва. Через цей вчинок медика звільнили. Скандальний інцидент стався в неділю, 15 листопада, і потрапив на запис камери відеоспостереження, пишуть місцеві ЗМІ.

Медики в Ізраїлі, фото: regnum
Медики в Ізраїлі, фото: regnum

Карета "швидкої" прибула до християнського кварталу Яффе, щоб зробити тест на коронавірус в одній з багатоповерхівок. Медик підійшов до ікон, які висіли в під'їзді будинку, зняв захисне спорядження і тричі плюнув на зображення Ісуса Христа. Все це потрапило на відео.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Коли місцеві люди обурилися його вчинком, медик відповів, що зображення ідолів заборонено в іудейській Біблії.

Ізраїльська служба швидкої допомоги суворо засудила вчинок свого колеги і негайно звільнила його. Також адміністрація зазначила, що в "швидкій" працюють представники різних релігій і соціальних верств.

Варто також нагадати нашим читачам, що в Україні завершили клінічні випробування препарату "Біовен" від Covid-19. Це імуноглобулін - засіб на основі плазми людей, які перехворіли на коронавірус. "Біовен" нібито в чотири рази - з 23,6% до 6,25% скорочує летальність при критичному перебігу Covid-19, а також скорочує середній час до настання поліпшення з 9 до 5 днів. Про це йдеться в повідомленні співвласника компанії - розробника "Біофарма" Костянтин Єфименко в соціальній мережі Facebook.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, відомий цілитель залишив пророцтво за дні до загибелі від covid-19: "Близько двох років".

Як повідомляв Знай.uа, чоловік Тимошенко захворів на ковід, але лідер "Батьківщини" все одно прийшла в Раду без маски.

Знай.uа писав, карантин вихідного дня: скільки закладів закрила поліція.