Для того щоб не було збоїв в роботі енергосистеми в осінньо-зимовий період і в будинках українців стабільно були світло і тепло ДТЕК Енерго готує теплоелектростанції до безаварійної і надійної роботи.

На всіх восьми теплоелектростанціях компанії енергетики перевіряють обладнання та виконують ремонти.

На сьогодні ремонти виконані на 19 енергоблоках. До кінця року енергетики планують відремонтувати ще 7 блоків. Крім того, на ТЕС готують допоміжне обладнання, роблять профілактику гідротехнічних споруд, перевіряють засоби автоматики, готують будівлі та споруди до мінусової температури.

"ДТЕК Енерго-компанія, яка діє в інтересах країни. Наше ключове завдання-забезпечити стабільне енергопостачання України та теплопостачання в регіонах. Тому ми ремонтуємо блоки і накопичуємо вугілля на складах. Завдяки цьому в осінньо-зимовий період в енергетичній системі не буде збоїв і колапсів, а в будинках українців будуть світло і тепло", - сказав генеральний директор ДТЕК Енерго Дмитро Сахарук.

Для стабільного проходження осінньо-зимового періоду на складах теплоелектростанцій ДТЕК Енерго накопичили майже 2 мільйони тонн вугілля.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Крім вкладу в стабільну роботу енергосистеми України ТЕС ДТЕК Енерго забезпечують теплопостачанням більш ніж 50 000 домоволодінь в містах і селищах, де розташовані теплоелектростанції компанії. Опалювальний сезон у цих населених пунктах вже розпочався. Запуск тепла здійснювався згідно рішень сесій міських і селищних рад на підставі показників температури повітря в конкретному регіоні.