Українці продовжують жити в тривожних реаліях пандемії коронавірусної інфекції covid-19, яка завдала потужного удару не тільки по здоров'ю людей, а й по економіці.

Читайте Знай в Google News!

У нашій країні багато хто живе завдяки кредитам, які надають банківські організації - у зв'язку з цим є багато питань і проблем, що вимагають інформаційної підтримки від юристів.

Спеціально для тих громадян, які опинилися в скрутних обставинах з'явилися важливі і корисні новини. Організація "PRAVOKATOR правовий клуб" поділилася з українцями важливим досвідом в кредитних угодах і спорах позичальника з банком. Про це стало відомо завдяки публікації спільноти "PRAVOKATOR правовий клуб" в мережі Facebook.

Черга до банку, скріншот: YouTube
Черга до банку, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Поради від PROфі: Pro кредитні спори позичальників з банками. Очевидно, що ті, у кого є кредити, сьогодні опинилися в непростій ситуації. Доходи в умовах коронакризи скоротилися, люди втрачають роботу, проте зобов'язань перед банком ніхто не відміняв. Як адвокату допомогти тим клієнтам, у яких виникли проблеми з виплатою споживчого кредиту і кредитор вже звернувся до суду, в чому особливості і якого результату реально досягти в таких спорах, ми поговорили з адвокатом Наталією Загорняк, керуючою адвокатським бюро "Антикризовий адвокат Н. Загорняк" (https://zagorniak.com), кандидатом юридичних наук, кандидатом економічних наук. Наталія Загорняк вже не перший рік співпрацює з системою надання безоплатної правової допомоги, в тому числі в місті Києві.

У рубриці #ПорадиВідPROфі вона поділилася з нами успішними кейсами вирішення справ, розповіла про основні помилки, які допускаються сторонами в процесі стягнення кредитних заборгованостей в судовому порядку. А також дала практичні поради адвокатам та клієнтам, які потребують правової допомоги у вирішенні кредитних спорів. Читайте статтю на нашому сайті http://pravokator.club/.../yak-dopomogty-zrivnyaty.../. А якщо ви маєте цікавий досвід і хочете його розповісти - приєднуйтесь до ініціативи "Стань автором #PRAVOKATOR", заповнивши анкету https: //forms.gle / 8MZeWY9wAvhZufwd8", - повідомляють правозахисники.

Публікація "PRAVOKATOR правовий клуб", скріншот: Facebook
Публікація "PRAVOKATOR правовий клуб", скріншот: Facebook

Публікація "PRAVOKATOR правовий клуб", скріншот: Facebook
Публікація "PRAVOKATOR правовий клуб", скріншот: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Зеленський просто з Феофанії пообіцяв українцям грошей - коли чекати на "стабільність".

Як повідомляв Знай.uа, голова Держспоживслужби Владислава Магалецька - кілька кроків до посади, і "нові" обличчя в команді.

Знай.uа писав, глава НБУ відправився вимолювати транш від МВФ: "Не уявляю, скільки треба вазеліну".