Молода мати задушила своїх маленьких дітей, після чого пішла пити.

Читайте Знай в Google News!

У московській квартирі знайшли тіла двох малолітніх дітей — трьох і п'яти років. Їхні трупи виявив батько, який повернувся увечері з роботи. Поряд лежала п'яна 26-річна мати. За попередньою інформацією, діти були задушені подушкою. В ході допитів мати зізналася у вбивстві.

Про страшну трагедію повідомили російські ЗМІ у вівторок, 17 листопала. Тепер стали відомі подробиці про особу підозрюваної.

Жінку звуть Анастасія Джантураєва. Їй 25 років. Москвичка є донькою відомого математика Льва Натансона. Він автор серії книг про ігри в казино та ігрових автоматах.

Як повідомляють ЗМІ, останнім часом Анастасія не спілкувалася з батьком, тому він не може пояснити мотиви вчинку доньки.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Лев Натансон, фото з російських ЗМІ
Лев Натансон, фото з російських ЗМІ

Анастасія вчилася в Державному академічному університеті гуманітарних наук. Одногрупники відгукуються про дівчину позитивно зазначають, що вона ніколи не була агресивною.

Знайомі дівчини стверджують, що її відносини з чоловіком з самого початку були нещасливими, чоловік бив дівчину, забороняв з усіма спілкуватися. За два місяці до трагедії пара розлучилася.

″Чоловік бив її. Довів до депресії. Забороняв спілкування з усіма. Розлучилися, а потім він натиснув на неї і змусив повернутися. У неї немає нікого. Вона була одна, мабуть, їй складно було ... ″ - розповіла репортерам знайома Анастасії.

Анастасія Джантураєва, фото: російські ЗМІ
Анастасія Джантураєва, фото: російські ЗМІ

За даними ЗМІ, батьку дітей 32 роки. Сам він родом з Узбекистану. У Москві працював кухарем.

Як повідомляли російські видання, чоловік Анастасії забив на сполох після того, як не зміг потрапити у квартиру. Він стукав у двері, намагався додзвонитися до дружини, але та не виходила на зв'язок. Тоді чоловік повернувся на роботу за ключами, і вже з ними потрапив квартиру. Там він виявив тіла дітей і Анастасію в неадекватному стані.

Підозрювана вже визнала свою провину. Вона повідомила слідству, що прийняла рішення про вбивство своїх дітей раптово, після чого почала пити.

″Спали як янголята, і я їх убила″, - сказала на допиті жінка.

Зараз Анастасія Джантураєва знаходиться під вартою, їй вже призначили психіатричну експертизу.

Найближчим часом їй буде пред'явлено обвинувачення, також слідство клопотатиме перед судом про обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під варту.