Тетяні було 34 роки в 2011 році, коли вона вирішила удочерити циганську дівчинку. І її зовсім не хвилювало, що скажуть люди.

Жінці просто хотілося дати дитині краще життя. На той момент у неї не було своєї сім'ї, з протилежною статтю відносини не складалися. Однак Тетяна все одно хотіла сім'ю. Про це повідомляє видання"Перлинка".

Читайте Знай в Google News!

Останні роки перед усиновленням вона довго думала про це, і намагалася усвідомити і прийняти цю думку, так як це зовсім не просто. До 35 років жінка розуміла, що створити сім'ю традиційним чином у неї вже не вийде, живучи в маленькому місті, де її однолітки давно зайняті.

Тому Тетяна зважилася на усиновлення і спочатку розпланувала, що хоче удочерити дівчинку російської національності не старше двох років. Але в дитячому будинку на маленьких дітей величезна черга, адже старші пам'ятають про своє колишнє життя.

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У дитбудинку жінка зустріла дівчинку-циганку Вайолку і дізналася, що дитину знайшли в одному з сіл. Вона була зовсім одна і практично не розмовляла. Виглядала зовні, як циганка, а в селі, де її помітили, часто помічали циганський табір.

Вайолку відразу оформили в дитячий будинок, адже не зуміли знайти її батьків або інших родичів. Тетяні няні розповіли, що дівчинці 5 років і вона дуже забита і тиха дитина. Тому жінка протягом декількох місяців не могла знайти собі місце, так як хотіла допомогти дівчинці і боялася, адже дівчинка досить велика і на додачу циганка.

Через 6 місяців Тетяна все ж стала оформляти документи на удочеріння Вайолки. А друзі і знайомі жінки стали її лякати тим, що вона виросте і стане красти. Тому їй було важко від тиску з боку оточуючих і в перший час з прийомною дочкою — вона практично не йшла на контакт і зовсім мало говорила.

Але зараз Вайолке 14 років, вона стала красивою і товариською дівчиною. А Тетяна кличе її Вае. Жінка зізналася, що переживала на рахунок циганських генів дочки, але вона виявилася спокійною і слухняною. Тому Тетяна не шкодує, що прийняла таке рішення, хоча на початку було багато стресу і нервів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Тернополем шестеро дітей-сиріт знайшли маму і тата - тут завжди тепло і посмішки.

Як повідомляв "Знай.ua", юна дівчина удочерила 5 братів і сестер після смерті батьків: "Дитбудинок для мене-вирок"

Знай.ua писав, сім'я зробила диво для сироти з синдромом Дауна: "Ти - приклад любові і радості"