У суботу, 21 листопада, в нашій країні відзначають День десантно-штурмових військ Збройних сил України. Цього року свято десантників відзначається вчетверте.

Читайте Знай в Google News!

Тимчасово виконуючий обов'язки командувача Об'єднаних сил генерал-майор Віктор Ганущак привітав українських захисників з професійним святом. Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-центру ООС в мережі Facebook.

Українські десантники, фото: zik.ua
Українські десантники, фото: zik.ua

"Шановні воїни-десантники! Від імені всього особового складу Об'єднаних сил та від себе особисто сердечно вітаю Вас з Днем десантно-штурмової військ Збройних Сил України! Десантно-штурмові війська народилися в період смертельних для України випробувань, у вогні кривавого протистояння російської агресії на Сході країни. Ви увібрали в себе не тільки кращі традиції минулої доблесті, а й бойовий досвід, непохитний дух, мужність і самовідданість героїв-захисників України. Дуже знаковим є те, що тепер ми відзначаємо День десантно-штурмової військ 21 листопада - в день святого архистратига Михаїла, якого в багатьох країнах десантники вважають своїм заступником. Вдячний героям - десантникам за те, що ви завжди там, де складніше, на передніх рубежах. Завдяки вашій професійній майстерності, самовідданості та готовності до самопожертви ми, безумовно, здобудемо перемогу над ворогом. Щиро бажаю невичерпного здоров'я, натхнення, витримки, сили волі, благополуччя і миру Вам і вашим близьким! Слава воїнам-десантникам! Слава Україні! З повагою, тимчасово виконуючий обов'язки командувача Об'єднаних сил генерал-майор Віктор Ганущак.", - повідомляється на сторінці ООС в мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Публікація прес-центру ООС, скріншот: Facebook
Публікація прес-центру ООС, скріншот: Facebook

Публікація прес-центру ООС, скріншот: Facebook
Публікація прес-центру ООС, скріншот: Facebook

Варто також нагадати нашим читачам, що в сучасній Україні відзначається безліч державних і релігійних свят, справжнє значення яких для багатьох з наших громадян так і є не до кінця зрозумілим.

В останні п'ять років української історії в нашій країні з'явилося кілька особливих пам'ятних дат, які викликають емоційний відгук у серцях громадян. Так, одним з головних свят сучасної України є День гідності та свободи, який відзначається 21 листопада.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "Що вдома робити, якщо війна на Донбасі?": сержант "Стаф" з передової розповів про ситуацію на фронті.

Як повідомляв Знай.uа, на Прикарпатті дзвони заспівали на честь загиблого героя: "Юра назавжди з нами".

Знай.uа писав, на Закарпатті бійці влаштували панахиду на честь загиблого командира: "Підірвали найманці Путіна".