У мережі з'явився крик душі і скарга на неадекватну поведінку підлітків в одному з районів Києва – на Троєщині. Жінка опублікувала відео зі вчинками "дітей" і зазначила, що вони можливо перебувають у п'яному стані.

Читайте Знай в Google News!

"батьки, зверніть увагу! Чиї діти? Ви вважаєте, вони нормальні? Не встигли зняти початок: вони взяли зі смітника залізну велику коробку і поклали її машині на багажник, а потім просто почали заважати виїзду. Ну, тут явно "діти" в нетверезому стані. Вони зараз реально небезпечні для суспільства! Після того, коли ми побачимо пост в соц.що цих дітей покарали, ви в першу чергу будете писати, що той, хто покарав-звір! Милославська 33" - пише свідок.

На самому відео видно, як група підлітків перекриває машині із запаленими фарами виїзд з двору. Тільки коли машина почала повільно їхати на них, вони трохи відступили і водій зміг скористатися можливістю і виїхати на дорогу, хоча одна людина з компанії і намагався вчепитися за капот і перешкодити йому. Вони оточували авто і були агресивно налаштовані.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Понад 7 тисяч людей подивилися це відео менш, ніж за добу. Одні засудили такі дії "дітей", інші припустили, що вони були" під чимось", і навіть висловили думку, що потрібно було просто тиснути і не зупинятися.

"Пропатрулював вулиці навколо цього місця ,нікого не знайшли годину ходили", " в поліцію повідомили? Чи пост тільки сюди виклали?", "Засуджую", "Газ в підлогу", " і де це?", "Не чіпайте дітей😂", " Діти?", "Ох і малолітки"," в боулінг треба було зіграти"," під чимось"," біса гнали і все"," тиснути і все", " потрібно було тиснути.а не зупинятися", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українського заробітчанина побили до смерті співробітники аеропорту і видали за нещасний випадок.

Як повідомляв Знай. ua, у Києві кур'єри служби доставки виїхали на зустрічку і побили водія.

Також Знай. ua писав, що Львівський активіст нарвався на шанувальників Гітлера, підстерегли біля будинку.