Виплати пенсій у грудні: Марина Лазебна розповіла про ситуацію з грошима

Міністр соціальної політики Марина Лазебна у прямому ефірі суспільно-політичного ток-шоу "Право на владу" 26 листопада заговорила про ситуацію з грошима і пояснила, як будуть виплачуватися пенсії в грудні.

Марина Лазебна, фото: PavlovskyNEWS
Марина Лазебна, фото: PavlovskyNEWS

Позашлюбна донька Путіна: "феноменально схожа" дівчинка носить його по батькові та ні в чому собі не відмовляє

Журналісти знайшли близьку подругу Володимира Путіна - Світлану Кривоногих. Вона є мультимільйонеркою, а її донька "феноменально схожа" на господаря Кремля. Зазначається, що Кривоногих познайомилася з Путіним в кінці 1990-х.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

Covid-19 забрав життя близької людини Юлії Тимошенко: "Жив і мріяв космосом"

Колишня прем'єр-міністр України і лідер політичної фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко вшанувала пам'ять гендиректора КБ "Південне" Олександра Дегтярьова, який помер від ускладнень Covid-19.

Тіна Кароль дозволила розглянути інтимне місце для поцілунків: "Ціна 100 грн"

Співачка Тіна Кароль вже понад 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом і спокушає образом. Зараз зірка, якій лише ледачий не приписував роман з молдавським музикантом Даном Баланом, знаходиться на піку популярності.

Тіна Кароль, фото з Instagram
Тіна Кароль, фото з Instagram

У дусі 2020 року: у Данії вбиті через covid-19 норки "піднімаються з могил"

У Данії, через вірус Covid-19, що мутував, довелося вбити кілька тисяч норок. Однак тварини не дають про себе забути — їх тіла почали підійматися на поверхню з неглибоких могил. Про незвичайне явище повідомляти видання The Guardian. Втім, у поліції кажуть, що такий процес природній.