Погода в Україні в неділю, 29 листопада, буде мокрою та навіть дещо гидкою на майже всій території. Захід, центр і північ накриє мокрий сніг. Лише на півдні й на крайньому сході буде сонячно.

Читайте Знай в Google News!

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще
Такий прогноз наводять синоптики Укргідрометцентру.

"На більшій частині території України утворюється сніговий покрив, лише на крайньому півдні він встановлюється не кожного року", - йдеться у повідомленні.

На півночі й заході українці будуть скаржитись на прохолоду. Тут температура повітря протягом дня буде всього в межах 0...+4 градуси. Винятками будуть лише Дніпропетровська (+7...+9 градусів), Кропивницька й Полтавська області (+4...+6 градусів).

Натомість доволі тепло (як на кінець осені) буде на півдні. За винятком Одеської та Миколаївської областей температура повітря зупиниться на комфортних +9...+12 градусах. На сході – +5...+9 градусів.

Та не снігом єдиним. Також, на всій території України пануватиме поривистий вітер зі швидкістю 7 – 12 метрів за секунду. Через що навіть на півдні температура здаватиметься дещо нижчою.

Київ також накриє мокрий сніг, який триватиме протягом дня й ночі. Лише час від часу сніг влаштовуватиме "перезмінку" з дощем. Температура повітря теж низька – +2...+4 градуси.

Прогноз погоди у містах України на неділю, 29 листопада:

Ужгород – 0…+2

Львів – 0…+2

Івано-Франківськ – +1…+3

Тернопіль – 0…+2

Чернівці – 0…+2

Хмельницький – 0…+2

Луцьк – 0…+2

Рівне – 0…+2

Житомир – +2…+4

Вінниця – +2…+4

Одеса – +4…+6

Миколаїв – +6…+8

Херсон – +9…+11

Сімферополь – +10…+12

Кропивницький – +4…+6

Черкаси – +3…+5

Чернігів – +3…+5

Суми – +3…+5

Полтава – +4…+6

Дніпро – +7…+9

Запоріжжя – +9…+11

Донецьк – +7…+9

Луганськ – +6…+8

Харків – +5…+7

Київ – +2…+4

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Новий Рік без снігу? Синоптики відповіли на головне питання українців.

Як повідомляв портал Знай.ua, , МОЗ попередило про "апокаліпсис медсистеми" через Covid-19: "Вже у грудні…"

Також Знай.ua писав, Зима йде на Тернопільщину - синоптики розповіли, коли чекати заморозків.