Останній день осені в Україні, 30 листопада, перетинатиме атмосферний фронт, що бурхливо позначиться на погоді.

Про це повідомила відома українська синоптикиня Наталка Діденко у соціальній мережі facebook.

Читайте Знай в Google News!

За словами синоптикині, листопадовий завершальний акорд буде завтра потужним.

Ускладнення погоди вріже вздовж смуги Сумщина-Полтавщина-Черкащина, далі захопить Кропивницький з районами, Миколаївську та Одеську області", - йдеться у повідомленні.[/quote]

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Погода, фото facebook Наталки Діденко
Погода, фото facebook Наталки Діденко

Опади передбачаються сильними у цих областях
Негода частково може торкнутися Чернігівщини. Області, які входять завтра до ймовірних складних погодних умов - Сумська, Полтавська, Черкаська, Кропивницький з районами, Одеська, Миколаївська, меншою мірою Чернігівська.
Температура повітря 30 листопада у західних та північних областях протягом дня становитиме від 2 градусів морозу до 2 градусів тепла.
У центральній частині очікується 0+4 градуси, у Дніпрі та районах до +6 градусів.
На Сході України буде +2+5 градусів. У південній частині на Одещині та Миколаївщині +2+4 градуси, на Херсонщині та Запоріжжі +4+8 градусів, в Криму до +12 градусів.
У Києві календарна осінь завершатиметься прохолодною погодою, з низькою денною температурою повітря, яка коливатиметься в межах +1 градуса. У столиці 30 листопада без істотних опадів, навіть, можливо, із ранковим сонечком.

Чи буде на Різдво сніг

У перший день Різдва снігу не обіцяють. За словами синоптика, вже з 9 січня почнуться легкі морози. Далі ставатиме все холодніше.

До речі, від дня День святого Миколая до Нового року в Україні вдарять морози. У цей період також добряче сніжитиме. Щоправда, середня денна температура у грудні становитиме близько +4...+5 градусів.

Також морозна та снігова погода потішить українців вже у січні та лютому.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Новий Рік без снігу? Синоптики відповіли на головне питання українців.

Як повідомляв портал Знай.ua МОЗ попередило про "апокаліпсис медсистеми" через Covid-19: "Вже у грудні…"

Також Знай.ua писав, Зима йде на Тернопільщину - синоптики розповіли, коли чекати заморозків.