Середня температура у грудні 2020 року очікується на рівні -3°...+2°. Про це повідомляють синоптики Укргідрометцентру.

Читайте Знай в Google News!

Ускладнення погоди вріже вздовж смуги Сумщина-Полтавщина-Черкащина, далі захопить Кропивницький з районами, Миколаївську та Одеську області. Негода частково може торкнутися Чернігівщини. Області, які входять завтра до ймовірних складних погодних умов - Сумська, Полтавська, Черкаська, Кропивницький з районами, Одеська, Миколаївська, меншою мірою Чернігівська.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Під кінець першої і на початку другої декади грудня буде спостерігатися невелике зниження температури. В середині першого зимового місяця потеплішає, вдень і вночі збережуться плюсові показники температур повітря.

"А ось в День святого Миколая, 19 грудня, вночі температура може істотно впасти. Остання декада грудня очікується теплою з нетиповою для зими погодою. Тільки під кінець року можливі незначні заморозки і сніжок", - прогнозує експерт.

Чи буде на Різдво сніг

У перший день Різдва снігу не обіцяють. За словами синоптика, вже з 9 січня почнуться легкі морози. Далі ставатиме все холодніше.

До речі, від дня День святого Миколая до Нового року в Україні вдарять морози. У цей період також добряче сніжитиме. Щоправда, середня денна температура у грудні становитиме близько +4...+5 градусів.

Також морозна та снігова погода потішить українців вже у січні та лютому.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Новий Рік без снігу? Синоптики відповіли на головне питання українців.

Як повідомляв портал Знай.ua, , МОЗ попередило про "апокаліпсис медсистеми" через Covid-19: "Вже у грудні…"

Також Знай.ua писав, Зима йде на Тернопільщину - синоптики розповіли, коли чекати заморозків.