Прогноз на зиму 2020-2021 в Україні: синоптик попередив про -24 морозу та снігопади

Перший тиждень зими в Україні обіцяє бути відносно теплим. За прогнозом синоптика Леоніда Горбаня, з 1 по 7 грудня температура повітря триматиметься на рівні +1 +5 градусів. При цьому з 8 грудня очікується різке зниження денної температури до -5 градусів, а вночі аж до -9 -11 градусів.

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere

Українка зробила зауваження "голій" пасажирці і спровокувала бійку: тягали один одного по всьому салону

29 листопада, в неділю, в одній з маршруток, що з'єднують Ковель і Луцьк, стався конфлікт між двома жінками через маску. Згодом словесна перепалка переросла в бійку. Все почалося з простого прохання однієї з пасажирок в Ковелі, щоб всі присутні одягли маски. Зауваження також було дано і водієві. Спочатку жінку проігнорували, але потім пасажири почали з нею конфлікт після відвертої вимоги дотримуватися правил порядку.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Швидка" ігнорує дзвінки від дітей у 103: хто врятує батьків у біді

Колишня патрульна поліцейська Зоя Мельник часто критикує минуле місце роботи через безліч проблем і корупції в Одеській поліції. Їй приходили дзвінки з погрозами, а потім тривала кампанія з її дискредитації. Зараз Мельник поділилася спостереженням, пов'язаним з операторами 103.

Могилевську застукали в обіймах Білик, щось намічається: "Від блондинки до блондинки"

Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка сидить в тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Цього разу артистка порадувала шанувальників яскравим фото, на якому з'явилася в компанії ще однієї української зірки Ірини Білик.

Наталія Могилевська, фото - https://www.instagram.com/nataliya_mogilevskaya/
Наталія Могилевська, фото - https://www.instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

В Україні знайшли найбільший будинок світу: 88 під'їздів і три кілометри довжини

Україна може щиро пишатися ще одним своїм досягненням, про яке громадяни часто забувають: ще у 80-ті у Луцьку завершилося будівництво житлового будинку, який став найдовшою спорудою такого типу на планеті.

Будинок-вулик у Луцьку, скріншот відео
Будинок-вулик у Луцьку, скріншот відео