Приходько розповіла про пережите насильство та СНІД: "В таких стосунках немає кохання"

Українська співачка, заслужена артистка України, яка не так давно невдало "сходила" в політику, Анастасія Приходько зараз практично не виступає на сцені. Зате артистка веде активне життя в соціальних мережах, зокрема, в Instagram, де часто не лише радує шанувальників гарними кадрами, а й ділиться думками про життя.

Анастасія Покрищук, фото Instagram
Анастасія Приходько, фото Instagram

Олена Зеленська закликала до рівних прав батьків в Україні: декрет не лише для жінок

1 грудня Верховна Рада України прийняла в першому читанні проект закону про право на 14-денну декретну відпустку для новоспечених батьків. Законопроект, який запропонувала розробити Олена Зеленська, встановлює рівні права для мам і тат по догляду за новонародженою дитиною. Про це перша леді України повідомила на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Олена Зеленська, фото з Instagram
Олена Зеленська, фото з Instagram

Не пройшло і пів року: додаток МВС "Штрафи ПДР" нарешті з'явився і на iOS

Відтепер спеціальний додаток МВС для сплати штрафів за порушення ПДР з'явився і на iOS. Мобільний додаток "Штрафи ПДР", створений Міністерством внутрішніх справ для водіїв, відтепер доступний і для iOS. Про це повідомила пресслужба МВС.

додаток МВС "Штрафи ПДР" з'явився і на iOS, ілюстративне фото з вільних джерел
додаток МВС "Штрафи ПДР" з'явився і на iOS, ілюстративне фото з вільних джерел

Мати 28 років не випускала сина з дому, хотіла захистити: весь у виразках, без зубів, не може говорити

Кожна мати хоче для своєї дитини як краще. І кожна хоче вберегти від небезпеки. Але іноді це переходить межі всякого здорового глузду. Так сталося в Стокгольмі, де жінка 28 років протримала свого сина під замком. Мотивація? "Для захисту", у всякому разі, так пише місцеве видання Expressen.

Небезпечна вечірка у Кіркорова звела Лазарєва і Лорак: дистанцію не тримав ніхто, не пошкодували навіть 88-річного діда

Ані Лорак і Сергій Лазарєв тепер разом? У всякому разі, вони дали привід шанувальникам так думати - обоє у своїх Instagram опублікували фото з бурхливої вечірки, яку влаштував Філіп Кіркоров з нагоди дев'ятого дня народження своєї дочки Алли-Вікторії. Гуляв весь шоу-бізнес, попри карантин.

Ані Лорак і Лазарєв, фото Instagram
Ані Лорак і Лазарєв, фото Instagram