Літо 2022 року виявилося для України справді спекотним. Справа не лише у війні, яку розпочала росія на чолі з путіним. Це також стосується погоди.

Багато хто вже закупився вентиляторами та кондиціонерами, а хтось очікує на зниження температур. Але синоптики не обіцяють такого бажаного похолодання в серпні, навіть попереджають, що він буде спекотнішим за минулорічний останній місяць літа. Хоча дощі все ж таки ненадовго охолодять українців.

Спека в Україні, кадр з відео
Спека в Україні, кадр з відео

На початку наступного тижня в Україні відбудуться короткочасні дощі. Температура повітря коливатиметься в межах +24…+32°С. А вже після 7 серпня спека ослабне на 2-5 градусів. Такий прогноз погоди надає Укргідрометцентр.

Погода в серпні, скріншот Укргідрометцентру
Погода в серпні, скріншот Укргідрометцентру

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Вже з середи-п'ятниці 3-5 серпня пройде дощ на сході та південному сході країни, а 6-8 серпня - на півночі та північному сході. На решті території буде без опадів.

"Нічна температура коливатиметься в діапазоні 12-19 градусів тепла, на півдні країни - до +23°С. Денні максимуми зосередяться в межах 24-32 градусів з відміткою плюс, а в південно-західних областях - до +35°С. 7 серпня у західних та північних областях, а 8 серпня на більшій частині країни температура повітря знизиться на 2-5 градусів",- підкреслила синоптикиня Голеня в інтерв'ю виданню Новини. Live".

Також синоптикиня поділилася тим, якою буде погода у серпні взагалі. Вона повідомила, що температура повітря в серпні буде вищою від середніх багаторічних значень на півтора-два градуси. Температурні коливання у різних регіонах будуть різними, але загалом серпень цього року буде більш спектонним, ніж минулорічний.

Спека, фото: Unian
Спека, фото: Unian

Нагадаємо, що екстрасенс Макс Гордєєв поділився передбаченням для росії на серпень.

Раніше ми повідомляли, що нумеролог Владислав Грицай сказав, коли треба повертатися до України та назвав дату перемоги.