Російська журналістка Земфіра Сулейманова підірвалася на міні у Донецьку

Жителі Донецька, скріншот: YouTube
Жителі Донецька, скріншот: YouTube

Про це повідомив український блогер, журналіст та політичний оглядач Денис Казанський на своїй сторінці у Тwitter з посиланням на РосЗМІ.

Зокрема, у повідомленні говориться, дівчина, яка загинула була воєкором-початківцем та приїхала на Донбас нещодавно.

Також відомо, що Земфіра була не тільки журналісткою, а й активісткою незареєстрованої партії "Інша Росія Е.В. Лімонова". Зі слів представника партії, дівчина їхала в автівці, яка наскочила на міну. Крім журналістки постраждав водій, якого вдалося врятувати. Лікарі повідомили, що вони зробили все можливе, проте отримані активісткою травми виявились несумісними з життям.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Як зазначається в російських ЗМІ, дівчина хотіла займайся гуманітарною допомогою та стати справжнім військовим журналістом але вона раптово перетворилася на хорошу росіянку завдяки діям своїх же співвітчизників.

У коментарях до публікації підписники зауважили, що молодій дівчині взагалі не варто було їхати в регіон, де відбуваються військові дії.

Денис Казанський, скрин: Тwitter
Денис Казанський, скрин: Тwitter

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Олександр Невзоров розповів, як путінські війська із СІЗО готові померти за диктатора та пральну машинку: "Пузаті дідки антисанітарного вигляду".

Також наш портал повідомляв, ЗСУ готові: Сергій Хлань анонсував приємні новини для херсонців у найближчі тижні.

Крім того, ми писали, Михайло Подоляк розповів, як дати відчути росіянам війну: "Тільки розмови про втрату".