Ані Лорак похапцем втекла з Москви до Європи, а росіяни образилися: "От і подяка. У нас Газманов".

Скрін, відео YouTube Лорак
Скрін, відео YouTube Лорак

Українська співачка Ані Лорак стала однією з тих, хто жодним способом не висловлював своєї політичної позиції. Кароліна Куек лише раз пожаліла дітей, які страждають від війни, але навіть не назвала винних у цій війні. Чергова новина прийшла несподівано - виявилося, що Ані Лорак скасувала всі свої концерти в росії та вирушила до Європи, нічого не пояснивши.

путін мріяв відновити СРСР, але мета всього життя може бути зіпсована Лукашенком

лукашенко та путін. Фото: скриншот Telegram
лукашенко та путін. Фото: скриншот Telegram

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Незабаром російський диктатор може оголошувати про відновлення Радянського Союзу. Він розуміє, що його життя добігає кінця, а головний план все ще не було здійснено. Про це розповів військовий експерт Олег Жданов у новому інтерв'ю. На його думку, у Кремлі цілком серйозно розглядають варіант того, щоб відновити СРСР. Навіть було підібрано дату для цієї "грандіозної події", все як любить путін.

Ціни на гречку перевищили 100 грн/кг: фахівці пояснили, як цього можна було уникнути

Гречка, супермаркет, фото: Знай.uа
Гречка, супермаркет, фото: Знай.uа

У роздрібних мережах протягом кількох останніх місяців ціни на гречку не опускаються нижче за 100 грн/кг. Проте, як вважають окремі експерти, штучне підвищення значущості цієї крупи зумовив ще і її статус символу виборчої корупції. При мізерному рівні споживання у 2,8 кг на рік на людину гречка набула ступеня важливості, який абсолютно не відповідає її ролі в гарантуванні продовольчої безпеки.

Дочка Олі Полякової Маша зізналася, як легко її спокусити у пошуку гарячих хлопців: "Вийшла заміж"

Маша Полякова, фото: Знай.ua
Маша Полякова, фото: Знай.ua

Дівчина практично не веде Instagram, максимально сфокусувавшись на молодій аудиторії TikTok. При цьому публікуючи максимально суперечливі відео. "Не поспішай заводити стосунки, спочатку потоваришуй і дізнайся, чи є у нього гарячіші друзі", - пише вона. У цей момент Маша Полякова дивиться у камеру та фарбує губи помадою.

Чоловікам дозволили виїздити за кордон під час війни: названо умови

Кордон, фото: скріншот із відео
Кордон, фото: скріншот із відео

В Україні дозволили виїзд за кордон однієї категорії чоловіків. Хто, за яких умов і на який термін зможе залишати країну, розповіла перший віце-прем'єр - міністр економіки Юлія Свириденко. Починаючи з вересня виїжджати за кордон зможуть не більше 10 працівників компаній за умови, що їхня середня зарплата не менше 20 тисяч гривень і вони не мають боргів.