У ISW назвали п'ять можливих причин вибухів у Криму, але кожний закінчується крахом планів путіна

"Бавовна в Криму. Фото: скриншот Telegram
"Бавовна" в Криму. Фото: скриншот Telegram

На даний момент ще немає інформації щодо того, що спровокувало вибухи в Севастополі, в районі найбільшої на півострові авіабази Бельбек. Також, немає жодних даних про те, хто стоїть за напруженою ситуацією у місті Керч. ISW має одразу п'ять можливих причин цих вибухів. На жаль, експерти не мають змоги самостійно перевірити, чи збили російські ППО український безпілотник, і чи був взагалі якийсь безпілотник у Керчі чи Бельбеку.

Ксенія Мішина з "Холостячки" зізналася, що раніше зневажала Україну: "Викликала нудоту"

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Ксенія Мішина розповіла, що народилася в українському Севастополі, але змалку перебувала під впливом російської пропаганди, яка існувала задовго до війни. За її словами, росія завжди вважалася великою і чесною країною, а Україна - безперспективною і бідною. Ксенія Мішина розповіла, що все змінилося, коли вона переїхала навчатися до Києва.

Ціни на цибулю в Україні почали рости: яку вартість встановили продавці торгових точок

Вирощування цибулі, скріншот: YouTube
Вирощування цибулі, скріншот: YouTube

На українських ринках зараз спостерігається різке зростання цін на цибулю. Причиною такої ситуації фахівці називають скорочення пропозиції цього продукту. Ситуацію, яка склалася на ринках та інших торгових точках, виробники пояснюють затримкою у проведенні збирання цибулі. А вона своєю чергою є наслідком сильних дощів, то ж її пропозиція на ринку помітно скоротилася.

Сильно любить путіна, але у Польщі - неадекватний рашист зчинив бійку через любов до бункерного дідка

путін на коні. Фото: скріншот Youtube
путін на коні. Фото: скріншот Youtube

Чоловік гучно висловлював свою любов до бункерного діда просто у громадському місці. Він забув, що знаходиться в Польщі, а не у москві, і тут ніхто особливої любові до диктатора рф не має. Чоловік кричав і показував жестами, що американці всіх тут "мали". В цілому люди намагалися заспокоїти буйного рашиста. Але чолов'яга розповідав усім навколо, що в нього є права любити путіна.

Дорофєєва, Астаф'єва, Хіменес-Браво та Могилевська: зірки, що знайшли кохання під час війни

Ектор Хіменес-Браво. Фото: скрін youtube
Ектор Хіменес-Браво. Фото: скрін youtube

Відомі українські зірки знайшли своє кохання під час війни, Надя Дорофєєва та Дарія Астаф'єва, Наталя Могилевська та Ектор Хіменес-Браво, хтось оголошує про свої стосунки та не боїться показати обличчя коханої людини, а дехто навпаки не прагне публічності.