Стало відомо про те, чи повториться така сама війна в Україні у майбутньому. До чого готуватися найближчим часом, і чи чекає на нас мир із такими сусідами.

Про це астрологиня Ірина Клевер вирішила розповісти під час свого нового інтерв'ю для YouTube-каналу ТОР.

За її словами, в найближчому майбутньому Україну може чекати ще одна війна. Багато хто лякає, що від цього не втекти, і через свій провал росіяни наважаться на черговий наступ.

"Не буде на нашій землі перемоги якоїсь іншої держави. Ні! Зараз в Україні війна у розпалі. Через 5 років відтепер вона не буде знову, якщо зараз доб'ють, дійдуть і зроблять те, що мають зробити", - заявила астроекспертка.

Таролог, фото: скріншот із відео
Таролог, фото: скріншот із відео

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Відразу ж після закінчення війни українські партнери активізуються, і допомагатимуть відбудовувати країну. Нам хотітимуть допомагати, як зазначає жінка. Також люди зможуть отримати компенсацію і відновлять зруйновані будинки, що не може не тішити.

Тобто війни ніякої може і не бути в майбутньому, якщо ми зараз зможемо здобути перемогу на полі бою.

Ірина Клевер, фото: скріншот із відео
Ірина Клевер, фото: скріншот із відео

Україна поверне свої окуповані території. Наша країна повернеться до кордонів 1991 року, але це може статися не так швидко, як хотілося б. Потрібно ще трохи терпіння, а головне — віри.

Найпесимістичніші прогнози експертів говорять про те, що війна триватиме приблизно до середини 2023 року, після чого на нас чекатиме перемога. Сподіваємося, що це станеться набагато раніше.

Нагадаємо, що держава-терорист звинуватила Україну у своїх методах: Подоляк пояснив, чому це нахабна брехня

Раніше повідомлялося, що в Міноборони Росії перестаралися із забороненими речовинами і гордо заявили про ліквідацію українського супутника ICEYE

Також, батько та син із ЗСУ пліч-о-пліч очищають українську землю від окупантів: разом зібрали чимало трофеїв