В "Азові" офіційно заявили, що Наталія Вовк, яку РФ звинувачує у вбивстві Дугіної, не має жодного відношення до полку "Азов"

Заяву від полку "Азов" про теракт проти дочки російського пропагандиста Дугіна, оприлюднили у телеграм-каналі "Азов-Маріуполь".

Заява полку "Азов", щодо фальсифікації фсб. Фото: скриншот Telegram
Заява полку "Азов", щодо фальсифікації фсб. Фото: скриншот Telegram

У ній йдеться, що жінка, ім'я та військове посвідчення якої опублікували ФСБ у своєму звіті з розслідування теракту проти дочки російського пропагандиста Дугіна – не має жодного стосунку до полку "Азов" і ніколи не належала до нашого підрозділу.

Так званий документ, яким спецслужби Росії намагаються довести причетність "Азова" до підриву авто Дар'ї Дугіної, насправді є не більш ніж черговою "візиткою Яроша". А сам теракт – це підготовка до "трибуналу" над азовцями. Адже таким чином Росія підігріває громадську думку своїх громадян щодо "необхідності" такого судилища. - йдеться у заяві.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Також у полку Азов вкотре наголосили, що категорично засуджують незаконне судилище над українськими військовими та закликали всіх, хто має змогу — зупинити це, зробити все можливе, щоб так званого "трибуналу" не сталося.

Нагадаємо, ми писали, що 50-річний морпіх "Сапсан": був рятувальником та тренером, а став розвідником, хто боронить Україну від ворога.

Як повідомляв "Знай.ua" Олексій Данилов розповів про "ніж у спину" від білорусів: вміло збрехали за кілька днів до війни.

Також "Знай.ua" інформував, що російські пропагандисти до кінця днів житимуть озираючись — симоньян розповіла, без чого навіть носа не показує на вулицю