Ще з початку карантину через пандемію коронавірусу багато пар опинилися на межі розлучення і розлучилися. Такі пари були і серед зірок у 2021 році: DZIDZIO та SLAVIA, Кім Кардаш'ян та Каньє Вест, Білл та Мелінда Гейтс, Позитив та Ганна Андрійчук, Ірина Білик та Аслан Ахмадов.

А повномашстабна війна, яка розпочалася в Україні, посилила цей процес. Звичайно, були ті, хто навпаки згуртувався у важкий час, а були й такі пари, як Дантес і Дорофєєва, Кацуріни...

Серед звичайних людей таких розпадів також було багато. Але якщо зірки вирішують це у правовому полі, ділять майно і намагаються все вирішити цивілізовано. То звичайні Таньки та Володьки можуть зіпсувати нерви один одному.

Одну таку історію розповіла дівчина у соціальній мережі. Поки її не було вдома, чоловік, з яким вона була в процесі розлучення, виніс із квартири все спільно нажите майно та залишив лише котів.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

На відео видно, як дівчина під пісню колишньої Єгора Крида - Нюші "Вою на луну" крутиться з пухнастиком і зазначає, що він залишив найцінніше для неї.

Справді, залишається тільки дивуватися, як люди можуть прожити відрізок життя з людиною, присягатися їй у коханні, а потім ось так вчинити, залишивши ні з чим.

Як добре, коли є кіт, який розвіє будь-які суми.

@cats_and_braids

Самое главное 🙏 #разводсмужем #бывшие #коты

♬ Вою на луну - Ksenia {340k❤️}

А ось у коментарях дівчина отримала небувалу підтримку:

"Майно у нього згорить, коти просили", "Все добре, я наслала на нього порчу на пронос", "Майно наживете, а коти - це цінне", "А я у колишнього чоловіка віджала його котів. Він сказав, що забере через півроку після розлучення, але більше не згадував про них. Яке ж щастя", "Залишив найдорожче. Добре хоч на це совісті вистачило"...

Залишається тільки побажати дівчині удачі, а котики точно допоможуть її втримати.

Нагадаємо, що уряд узявся за безпеку водіїв: що змінять уздовж доріг по всій країні.

Раніше ми повідомляли про дефіцит йоду в країні: українців благають не штурмувати аптеки, адже цей засіб не допоможе під час вибуху на АЕС.