В Польщі виплачуватимуть нову фіндопомогу жінкам і дітям з України.

Діти-сироти щомісячно отримуватимуть 5 тисяч грн і психологічну допомогу. Частина з них поїде до табору відпочинку восени 2022.

Українці в Польщі. Фото: скриншот Youtube
Українці в Польщі. Фото: скриншот Youtube

Жінки, які перебували в полоні рф, одноразово отримають 80 тисяч грн. Також їм надаватиметься психологічна та реабілітаційна допомога.

Фінансова підтримка надаватиметься українським дітям, які втратили батьків внаслідок бойових дій, та жінкам, звільненим з полону. Заявки на надання грошової допомоги приймаються постійно до 30 листопада 2022 р. або до моменту вичерпання коштів, призначених на виплати, якщо це відбудеться раніше.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Українці в Польщі. Фото: скриншот Youtube
Українці в Польщі. Фото: скриншот Youtube

Також можна отримати психологічну допомогу та реабілітаційну. Підтримка надаватиметься українським жінкам, звільненим з полону. Поїздка в рамках відпочинково – реабілітаційого табору запланована на осінь 2022 року.

Поїздка триватиме тиждень. Кількість місць обмежена. Заявки на участь у відпочинково-реабілітаційній поїздці приймаються з дня оголошення набору до 20 вересня 2022 року.

Реєстрація у програмі – до 30 листопада 2022. Подати заявку – тут (https://sheptytskyfund.pl/).

Нагадаємо, ми писали, чи виплачуватимуть пенсії українцям, які виїхали за кордон: у ПФУ зробили попередження.

Як повідомляв "Знай.ua" нові правила виплат переселенцям: Катерина Котенкова розповіла, як отримати допомогу.

Також "Знай.ua" інформував, Павло Себастьянович повідомив, чи можливо в Україні встановити суспільний спосіб розподілу національного багатства.