Тарологиня Людмила Хомутовська з початку повномасштабного вторгнення зробила чимало розкладів щодо того, як розвиватимуться події найближчим часом.

Чергові прогнози були опубліковані під час ефіру на YouTube-каналі "Люкс-ФМ" із провідною Тетяною Татарченко.

Цього разу за допомогою карт таро вони розглянули величезну кількість питань, які сьогодні так цікавлять українців. Це і про війська НАТО в Україні, і про зняття воєнного стану, і про відкриття кордонів для чоловіків. Усі ті питання, на які хочеться дізнатися відповіді вже зараз.

Людмила Хомутовська, фото: скріншот із відео
Людмила Хомутовська, фото: скріншот із відео

Почати вирішили з болючої теми для багатьох чоловіків. Починаючи з 24 лютого, в Україні було введено військовий стан, і виїзд для чоловіків з України був закритий. Багато хто не бачить свої сім'ї вже сьомий місяць, і нічого не можуть зробити з цим. Іноді навіть доходить до хабарів, але більшість із втікачів все ж таки ловлять.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня
Показати ще

"У нас буде якась програма розроблена. Якась кількість може буде в грудні, і наступна дата в березні. Це все, кому не ліньки. Так що грудень і березень, вже повна воля. Навіть якось стосується хто працює, може договори, або обов'язки між фірмами" - каже тарологиня.

Астрологи, фото: скріншот з відео
Астрологи, фото: скріншот з відео

Далі торкнулося питання й воєнного стану. Його скасування дозволить знову спокійно українцям пересуватися не лише в інші країни, а й Україною. Скасують військовий стан, мобілізацію тощо. Поки що влада не планує цього робити, а от астролог подивилася, коли це може статися.

"Це буде весна. Не можу вам сказати якийсь місяць, тому що тут рівні за значеннями і березень і квітень. Я дивлюся на 2023 рік по місяцях. У нас вже починаючи з січня рівно хороша вже енергія. Навіть якщо не скасують, може більше будуть виїжджати. Воля - так, це березень-квітень" - продовжила Людмила Хомутовська. Тобто існує величезна ймовірність того, що незабаром це може закінчитися, і ми знову заживемо на мирній землі.

Ну і під кінець розглянули ще одне питання, яке так цікавить українців. Чи будуть гарантії, що Росія повторно не нападе. Жінка одразу наголосила, що гарантії будуть, і вони залізобетонні. Усі завдяки нашим політикам, які розробляють цей план.

Нагадаємо, що фахівці показали, куди пошириться радіаційна хмара у разі аварії на ЗАЕС

Раніше повідомлялося, що у Головному управлінні розвідки назвали два місяці осені, які стануть вирішальними у війні

Також, на Валерія Залужного чекають у Криму, святкувати звільнення від окупантів 14 жовтня: номер у готелі вже забронювали