Відомий український психолог Дмитро Карпачов, який брав участь у шоу "Кохана, ми вбиваємо дітей", "Детектор брехні", знову поспілкувався з батьками, аби пояснити, що для дітей добре та погано.

Він часто викладає щось у Instagram, де за його життям стежать понад мільйон людей, що стосується малюків та роботи з ними. Зараз він відповів, навіщо дитині потрібна музика.

Дмитро Карпачов, фото: Instagram
Дмитро Карпачов, фото: Instagram

Крім того, що вона заспокоює і приносить задоволення, не варто упускати і розвиває її аспект.

"Як музика впливає на дитину: збагачує емоційну сферу; позитивно впливає на інтелектуальні здібності; стимулює творчість; розвиває пам'ять (спрощує процес навчання); розвиває просторовий інтелект — сприйняття візуального світу", - пише Дмитро Карпачов.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Також музика несподівано покращує математичні здібності та багато іншого.

Дмитро Карпачов, скріншот з відео
Дмитро Карпачов, скріншот з відео

На відео знято тата з малюком, якому він постелив прямо на гітарі. Дитина лежить, притискаючись вушком до інструмента і навіть перебирає пальчиками, як чоловік.

"Я тільки переживаю в таких відео, що дитині вухом, що лежить на гітарі, може бути занадто голосно", - пише один з користувачів у коментарях.

Нагадаємо, психолог Дмитро Карпачов з "Кохана, ми вбиваємо дітей" підказав батькам шикарне питання: "Що важливіше?"

Як повідомляв "Знай.uа", блогер Світлана із шоу "Супермама" хоче виховати сина війною, Дмитро Карпачов намагається зупинити: "Не час вимагати"

Знай.ua писав, пов'язка на очі та спілкування з сусідами: як українці зобов'язані засипати в укриттях під звуки обстрілів