Путінські окупанти довели мешканців Маріуполя до першого голодного бунту: Червоний Хрест нічого не може

Війна в Україні триває вже понад 6 місяців... Найважча ситуація пов'язана, звичайно ж, із Маріуполем. З останніх новин стало відомо, що підтверджених випадків жертв серед мирних жителів – 87 тисяч. Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у себе на каналі Telegram виклав кілька відео, заявивши, що в цьому місті за окупантів почався справжній голодний бунт.

Мешканці Маріуполя, скріншот: Youtube
Мешканці Маріуполя, скріншот: Youtube

Олександр Усик після перемоги над Джошуа відлетів до найбільшого чемпіона світу, але не до Ф'юрі: "Кращі в історії"

Олександр Усик, який у ніч на 21 серпня 2022 року провів найважчий поєдинок, нещодавно порадував фанатів гарною новиною - він повернувся додому, в Україну. Зараз він у Stories поділився коротким відео з TikTok-акаунту американського боксера-професіонала, який виступав у важкій ваговій категорії – Евандера Холіфілда.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Що робити, якщо немає калію йодиду: йодомарин при аварії на АЕС не допоможе, як видобути потрібне зі звичайного йоду

Поки місія МАГАТЕ вирушила на Запорізьку АЕС, українці живуть у тривожному очікуванні того, що окупантам спаде на думку. Що ж робити у разі здійснення їхніх планів, який йод потрібно приймати та чи потрібно? Суть полягає у прийомі великої дози звичайного йоду, який накопичується у щитовидній залозі і не дає радіоактивному йоду туди потрапити.

В київських аптеках дорожчають маски, скрін з відео
В київських аптеках дорожчають маски, скрін з відео

Ольга Фреймут повернулася туди, де народилася, показавши дітей із загиблими батьками: "У мами немає сил розмовляти"

Ольга Фреймут, відома в Україні виключно телепередачею "Ревізор", показала Олега Павлишина з фонду, що діє на території Львівської області, в маленькому містечку, в якому вона народилася.

Ольга Фреймут, фото: Instagram
Ольга Фреймут, фото: Instagram

Українці, які повертаються з-за кордону, можуть отримати 18 тисяч гривень: названо умови

Деякі українці мають змогу отримати підтримку у розмірі 18 тисяч гривень. Цю ініціативу запустило співтовариство Vidnova Fellowship, яке пояснює, хто може розраховувати на виплати. Можуть розраховувати не всі, хто повертається на Батьківщину, лише окремі фахівці, які працюють у наступних областях.

Біженці. Фото: скрін youtube
Біженці. Фото: скрін youtube