Попри війну ЗМІ вирішили пригадати про річницю подружнього життя Президента та Першої леді Олени Зеленської

Володимир і Олена Зеленські, фото: Instagram
Володимир і Олена Зеленські, фото: Instagram

Як відомо з відкритих джерел, з майбутньою дружиною Володимир познайомився під час навчання в паралельних класах й після випуску у них зав'язався роман.

Варто зазначити, що в шлюб вони вступили не одразу, а через 8 років після знайомства, 9 вересня 2003 року.

Варто зазначити, що президентське подружжя не афішувало цю подію у соціальних мережах. На своїх сторінках вони жодного слова не згадали про цю подію та не вітали один оного. Проте у ЗМІ вирішили пригадати цю подію.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки
Показати ще

Варто зазначити, що Олені та Володимиру Зеленським приходиться складно під час війни. Їм приходиться вперше вчитися працювати під час війни. А як зазначила в інтерв'ю іноземним ЗМІ перша леді, до цього ніхто не готує та й нема де навчитися. Тому у ці непрості для всіх президентському подружжю в десятки разів складніше.

Як відомо, перша леді розповідала журналістам про сімейне життя, зокрема вона зазначила, що вона з чоловіком, Володимиром Зеленським не розподіляє роді - кожен робить те, що може. Це приходить інтуїтивно. Життя дає накази, зауважила вона.

Нагадаємо, Олена Зеленська впізнала загиблу Лізу з Вінниці, вони вже зустрічалися: "Плачу разом з її близькими."

До слова, Соломія Вітвицька похіхікала з Оленою Зеленською, наче з подружкою, ще й цікаві подробиці випитала: "Чудова робота".

Раніше ми писали, що Перша леді розкрила плани президента? Чи готовий Володимир Зеленський піти на другий термін після війни