Збройні сили України ведуть титанічний наступ на Харківщині звільняючи людей від окупації. За даними Генерального штабу ЗСУ, звільнено понад трьох десятків населених пунктів.

"Загалом, за останні дні, понад тисячу квадратних кілометрів української території звільнено від окупантів. На окремих напрямках підрозділи Сил оборони вклинилися в оборону противника на глибину до 50 км. Звільнено або взято під контроль понад тридцять населених пунктів, які були тимчасово захоплені російськими окупантами у Харківській області", – йдеться у ранковому зведенні Генерального штабу.

Також ЗСУ завдає ніщивних ударів по складах окупантів та самим рашистам.

"В результаті вогневого впливу ракетних військ та артилерії наших наземних військ, завдано ураження вісімнадцяти пунктам управління різного рівня, районам зосередження живої сили противника, засобам протиповітряної оборони та радіоелектронної боротьби, артилерійським підрозділам та понад двадцяти складам з боєприпасами та паливо-мастильними матеріалами", – повідомляє Генеральний штаб.

Як повідомляв Знай раніше, терорист стрєлков-гіркін випустив апокаліптичний прогноз: коли розвалиться армія рф.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Колишній фсбшник Ігор стрєлков-гіркін, який у 2014 році був ватажком сепаратистів та окупантів у "днр", на своєму тг-каналі випустив прогноз розвалу російської армії.

"Знову через вісім років я чую одне й теж - Україна замерзне, Україна розвалиться, що ЗСУ розвалиться у жовтні. А у мене є підозра, що у жовтні почне розвалюватися наша армія. І не тому, що вона небоєздатна, боягузлива, а тому, що вона постачається так, що зима настане для нашої армії, як завжди, неочікувано", - зробив прогноз терорист.