У мережі вчинки українців доводять до сліз своєю зворушливістю. На Запоріжжі 84-річний дідусь передав бійцям ЗСУ сушку та записку, від якої щемко й тепло стає на серці, адже з такими людьми Україну не здолати.

Пан Володимир кланяється до землі, та благословляє воїнів ЗСУ на життя та перемогу:

Синочки! Кланяюсь до нашої святої землі за вашу важку роботу. Благословляю на життя і нашу перемогу. - написав дідусь.

Записка від дідуся воїнам ЗСУ. Фото: скриншот Telegram
Записка від дідуся воїнам ЗСУ. Фото: скриншот Telegram

Підтримка українців надзвичайно важлива для тих, хто ризикує своїм життям, адже на карту поставлено даже багато, а такі історії надихають і захисників, і українців в тилу.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Експерти та аналітик вважають надзвичайно важливим зв'язок українців в тилу та тих, хто є на фронті. Самі ж воїни просять українців не забувати про них, та про тих хто віддав життя за свободу у війні з російськими загарбниками.

В Україні не втомлюються допомагати захисникам, на культурних заходах, продаючи товари, та збираючи на автівки, теплий одяг, речі першої потреби, те, чого не може постачати держава, допомагають волонтери.

Нагадаємо, ми писали, що у США вражені перемогами ЗСУ після розгрому російських військ на Харківському та Херсонському напрямках.

Як повідомляв "Знай.ua" Естонія, Латвія, Литва та Польща закривають в'їзд для росіян, віза не має значення.

Також "Знай.ua" інформував, що Тарас Чмут розповів, як Україна непомітно переходить на стандарти НАТО завдяки союзникам: радянську техніку можна відправляти на звалище.