Росіяни на свою "помсту" витратили 50 мільйонів доларів, проте український народ не зламати.

Йдеться про запуск ракет з боку Росії на лінії електропередачі. Вони намагалися позбавити українців електрики у відповідь на успішний контрнаступ у Харківській області і витратили на це кругленьку суму грошей.

Усього за вечір неділі, 11 вересня було випущено 11 ракет, і більшість із них було ліквідовано нашими системами ППО. Тобто вже гроші на вітер.

Відключення електрики, фото: Getty Images
Відключення електрики, фото: Getty Images

Декілька з ракет все ж таки вдарили по об'єктах інфраструктури, що позбавило відразу кілька областей електрики. Вони розраховували, що таким способом зможуть принести нові проблеми українцям, але не були готові до того, що через кілька годин усе виправлять.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Пропаганда, скріншот: Telegram
Пропаганда, скріншот: Telegram

Також, за попередньою інформацією, удару було завдано по Харківській ТЕЦ, що є однією з найбільших теплоелектроцентралей України. Удар був навмисним. Вони скоїли черговий акт тероризму, за що й поплатяться. У США після подій 2001 року болісно ставляться до теми тероризму, тому незабаром на нас можуть чекати чергові постачання озброєння, яке й прискорить поразку росії на полі бою.

Росіяни при цьому радіють у коментарях і вихваляють дії своєї злочинної армії. Незважаючи на те, що після вибухів в Україні електрика зникла і в російському Білгороді.

Пропагандист Володимир Соловйов також прокоментував те, що відбувається.

Пропагандист соловйов. Фото: скриншот з відео
Пропагандист соловйов. Фото: скриншот з відео

"І знову повторю - Росія не програла. Всього лише пропустила удар. Не більше. Все зараз залежить від нас.. Як ми приймемо дану "плюху". Завиємо і втечемо? правильному підході вистачить і титану на броню, і стали на зброю. Потрібно лише розпочати мобілізацію промисловості. Для цього потрібно усвідомити реальність. Не більше того" - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що воїни ЗСУ зганьбили легендарну дивізію окупантів: залишилася "самоліквідація"

Раніше повідомлялося, що контрнаступ ЗСУ та повернення Криму – генерал США Ходжес дав свій прогноз, коли закінчиться війна в Україні

Також Олексій Арестович назвав заставу російської поразки в Україні