Бійці ЗСУ дійшли до держкордону з РФ, після чого в мережі почали з'являтися фото знаменитої "стіни Яценюка". На цей проєкт за 7 років було витрачено майже 2,5 млрд. грн.

12 вересня бійці ЗСУ дійшли до кордону з росією, та показали ганьбу на яку витратили 7 років, та купу бюджетних коштів. Фото "стіни Яценюка" облетіло мережу, її оприлюднюють у пабліках в Telegram, зокрема "Всевидяче око."

"Стіна Яценюка". Фото: скриншот з відео
"Стіна Яценюка". Фото: скриншот з відео

На фото, оприлюдненому бійцями ЗСУ - паркан, який навіть на тин від худоби заслабкий, не говорячи вже про орків з російської федерації.

Прикладом працюючої "стіни" може послужити Польща, яка в короткий термін звела багатокілометровий паркан з Білоруссю, по якому йде струм, камери відеоспостереження та постійний контроль з боку Польщі.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Паркан на польсько-білоруському кордоні. Фото: скриншот з відео
Паркан на польсько-білоруському кордоні. Фото: скриншот з відео

За даними британської розвідки, росія, ймовірно, наказала вивести свої війська з усієї окупованої території Харківської області на захід від річки Оскол.

На цій ділянці залишаються окремі осередки опору, але з середи Україна відвоювала територію, щонайменше вдвічі перевищує площу Великого Лондона.

На півдні, у Херсона, ймовірно, Росія намагається перекинути достатні резерви через річку Дніпро до лінії фронту.

Як стверджують у розвідці Сполученого Королівства, швидкі українські успіхи мають значні наслідки для спільного плану операцій Росії.

Нагадаємо, ми писали, що Путiнське опудало Дениса Пушиліна притягли до Донецька, щоб вгамувати паніку.

Як повідомляв "Знай.ua" російські окупанти тікають від воїнів ЗСУ, гублячи по дорозі шеврони та труси.

Також "Знай.ua" інформував, окупант тікає з України хто на чому, педалі горять: у хід йде все - вкрадені автівки та велосипеди