Захисники вийшли до "стіни Яценюка" на кордоні: ганьба на 2,5 млрд. грн.

Бійці ЗСУ дійшли до держкордону з РФ, після чого у мережі почали з'являтися фото знаменитої "стіни Яценюка". На цей проект за 7 років було витрачено майже 2,5 млрд. грн. Прикладом "стіни", що працює, може послужити Польща, яка в короткі терміни побудувала багатокілометровий паркан з Білоруссю, яким йде струм, камери відеоспостереження та постійний контроль.

"Стіна Яценюка". Фото: скриншот з відео
"Стіна Яценюка". Фото: скриншот з відео

Ольга Сумська показала, як ЗСУ звільнили Тараса Шевченка від "російського світу": "Бальзам на душу"

Заслужена та народна артистка України, популярна актриса та телеведуча Ольга Сумська поділилася дуже приємними кадрами у соціальній мережі. Боже, до сліз.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Показати ще

Ольга Сумська, фото: Instagram
Ольга Сумська, фото: Instagram

Відбивним та котлетам не місце у меню: ціни на свинину ще більше спустошать гаманці українців

Ціна на свинину в Україні не зупиняється і продовжує зростати, що змушує багатьох українців переглянути свій раціон та скоригувати нові ціни на продукти. Так, середня роздрібна ціна кілограма свинини у серпні зросла на 6% порівняно з липневою позначкою, або 9,1 грн/кг, досягнувши 153,1 грн/кг за підсумками місяця.

Ціни на свинину, скріншот з відео
Ціни на свинину, скріншот з відео

Тіна Кароль без спідньої білизни виставила приховані місця у прозорому вбранні: "Дивиться весь світ"

Народна артистка України, неповторна та чарівна виконавиця, володарка численних титулів Тіна Кароль поділилася пікантними фотографіями. Вона показала себе у відвертих вбраннях без спідньої білизни.

Тіна Кароль. Фото: скриншот Youtube
Тіна Кароль. Фото: скриншот Youtube

Кава та алкоголь у вересні: що в супермаркетах впало в ціні, а що стрімко підвищується

Як зазначають експерти, восени відбуватиметься подорожчання практично всіх продуктів харчування. Економісти прогнозують зростання інфляції, що спровокує подальше подорожчання продуктів. У вересні алкогольні напої продовжують зростати в ціні, а такий напій, як кава – подешевшав.

Супермаркет, фото: Знай.ua
Супермаркет, фото: Знай.ua