У Франції росіянами було побито кілька українок. Наразі посольство України в Парижі взяло справу на особливий контроль.

Про це у понеділок, 12 вересня, у своєму Twitter повідомила надзвичайний та уповноважений посол України в Естонії Мар'яна Беца.

Справа в тому, що у місті Париж кілька російських туристів вирішили побити українок за те, що вони слухали українську музику. Після цього їх було госпіталізовано.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Родом дівчини із міста Ізюм, яке протягом півроку перебував під контролем російських окупантів. У середині квітня вони вирішили вибиратися звідти, після чого зупинилися у Франції.

"Один із чоловіків побіг на нас. Він ударив мене в обличчя. Я впала на землю, і він ударив мене. Він ударив мою матір три рази", – згадує дівчина на ім'я Аліна. У неї тепер болі в ногах і голові, а в її матері на ім'я Олена зламано носа.

Після цього ситуацію було взято під контроль посольства в Парижі, як зазначив представник міністерства закордонних справ Олег Ніколенко.

"Дипломати взаємодіють з французькими правоохоронцями для оперативного розслідування нападу, підтримують зв'язок із постраждалими, яким було надано необхідну медичну допомогу. Нападники мають бути покарані", - написав він у соціальній мережі Facebook .

Після цього ЄС ще сумнівається, чи потрібно закривати росіянам в'їзд до Європи.

Нагадаємо, що співробітники ФСБ почали вивозити сім'ї із Криму: українські спецслужби перехопили листування

Раніше повідомлялося, що плавучий металобрухт для ракет: експерти оцінили чорноморський флот Росії .

Також військовий експерт назвав головну причину, чому Шойгу впав у немилість путіну.