Окупанти почали розповідати школярам в окупованому Маріуполі казки про Україну. Намагаються із самого дитинства прищепити свою ідеологію.

Про це у своєму Telegram-каналі написав радник мера Маріуполя Петро Андрющенко .

З першого класу малюкам починають розповідати про те, що вони завжди були частиною Росії, а українці насправді – "вигадана нацистами нація». Чергова провокація, яку треба припинити.

"Маріуполь. Промивання мозку дітям стартувало. Першокласникам розповідають вчителі, що вони частина Росії. Домашнє завдання - вивчити гімн Росії", - розповів він.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

За час окупації вони також встигли надрукувати нові підручники, де просувають свою ідеологію. Дітям, які все своє життя прожили в Україні, вони почали розповідати про те, що "українців у Росії не існує", і загалом це "вигадана нацистами нація".

"Тому, коли йдеться про 15 років ув'язнення за зраду вчителям, - це цілком адекватне покарання за покалічені дитячі душі", - наголосив радник мера.

Школа, фото: скріншот з відео
Школа, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що на звільнених українських територіях було затримано російських викладачів, які навчали дітей за російською програмою. Ірина Верещук уже наголосила, що вони не підлягають обміну, і над ними проведуть суд. Термін, який вони можуть отримати за такий вчинок – від 8 до 12 років, і це ще адекватне покарання за скоєні злочини.

Школа, фото: скріншот з відео
Школа, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що пропагандисти отримали нову методичку після провалу на Харківщині

Раніше повідомлялося, що радник глави Міноборони Олексій Копитко дав влучне визначення росіянам

Також, російські окупанти тікають від воїнів ЗСУ, втрачаючи по дорозі шеврони та труси