Пальне, ліки та комуналка: що подорожчало і на скільки, Держстат оновив дані за 2022 рік

У Держстаті показали інфографіку зміни цін на продукти та товари першої потреби, ціни на які змінилися з початку року. Найбільше подорожчання досягло одного виду товарів, які подорожчали на 68,7%.

Супермаркет. Фото: скриншот з відео
Супермаркет. Фото: скриншот з відео

Влад Яма з "Танців зі зірками" продав вечерю з Іриною Білик, а ще "частину" Олега Скрипки: "Вперше..."

Танцор, судья телевизионных проектов "Танцюють всі!", "Україна має талант", "Танці з зірками" и телеведущий программы "Твій день" Влад Яма поделился результатами очередного благотворительного вечера, который он провел в США.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

"Прапор із автографами зірок учасників концерту, вечеря з Іриною Білик та гітара Олега Скрипки – благодійні лоти продані по $4000 кожен! Ну і моє власне... За 5 місяців я вперше вийшов на сцену", - пише Влад Яма у публікації.

Влад Яма, фото: Instagram
Влад Яма, фото: Instagram

Зеленський розкрив гарантії безпеки для України - курс в НАТО, навчання і ППО

Офіс Президента України, яким зараз виступає Володимир Зеленський, нарешті поділився проектом договору про гарантії безпеки для нашої країни, розроблені Андрієм Єрмаком у парі з 12-м Генеральним секретарем НАТО Андерсом Фог Расмуссеном. Як гаранти для України будуть запрошені такі країни, як США, Великобританія, Канада, Туреччина, Польща, Австралія, а також країни Європейського Союзу.

Оле Поляковій намагалися зірвати концерт фанати путіна, але вона швидко їх "заткнула": "Це було одне з найкращих"

Українська співачка та актриса Оля Полякова відіграла черговий концерт цього разу в Ізраїлі, місті Ашдод, проте без казусів не обійшлося. Артистка заявила, що виступ намагалися зірвати фанати прибитого диктатора Росії, але подробицями не поділилася.

Оля Полякова, скріншот з відео
Оля Полякова, скріншот з відео

Хліб, макарони, м'ясо приголомшили новими цінами: НБУ прогнозує справжній крах гривні

У Держстаті повідомили, що інфляція в Україні у серпні цього року прискорилася до 23,8% у річному вираженні. Порівняно з липнем інфляція становила 1,1%, а з початку року – 19,5%.

Як подорожчали різні категорії продуктів:

  • Хліб та хлібопродукти зросли в ціні на 37,9%,
  • макаронні вироби – на 30,7%,
  • м'ясо та м'ясо-продукти - на 20,3%,
  • риба та продукти з риби - на 37%,
  • молоко - на 20,1%,
  • сир та м'який сир - на 21,6%,
  • яйця – на 5,8%,
  • вершкове масло - 25,6%,
  • олія соняшникова - на 8,9%,
  • фрукти – на 28,4%,
  • овочі – на 112,4%,
  • цукор – на 22,3%.

Хліб, скріншот: Youtube
Хліб, скріншот: Youtube