Міжнародна організація Amnesty International потрапила в черговий скандал в Україні. Тепер просувають думку про дружбу між ворогуючими народами.

Про це почали писати користувачі в соціальних мережах і поширювати відповідні докази нового скандального вчинку.

Кілька місяців тому вони вже зганьбилися своїми звинуваченнями української армії в обстрілі території. На мить вони забули, хто саме тут є агресором.

мапа України та Росії
мапа України та Росії

Тепер вони випустили листівки, на яких зображено дві фігурки людей, які обіймаються. Весь цинізм у тому, що вони обгорнуті у прапори України та Росії. Населенню це точно не сподобається, адже сусідня з нами країна вбиває мирних людей, і ні про яку дружбу вже не йдеться.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Лист підписаний такими словами: "Яка ціна мирного протесту в Росії?".

Amnesty International, фото: вільне джерело
Amnesty International, фото: вільне джерело

Через деякий час з'явилася інформація про те, що вони були розроблені для підтримки російської художниці Олександри Скочиленко. Вона була затримана у місті Санкт-Петербург ще у квітні цього року за свою позицію проти війни. Тепер організація розсилає офіційні листи в таких конвертах, що, звичайно ж, викликало скандал. Це болісна тема для кожного українця, адже ще 10 років тому ніхто й подумати не міг, що росія воюватиме з нами за території, і вигадає легенду про нацистів.

Росіяни на мітингу, скріншот
Росіяни на мітингу, скріншот

До речі, міжнародна правозахисна організація оголосила збирання коштів для росіянки, і зробили це для того, щоб звільнити "в'язнів совісті в РФ".

Нагадаємо, що впійманим в Україні російським вчителям загрожує величезний термін: Ірина Верещук відкинула можливість обміну

Раніше повідомлялося, що окупанти біжать із Криму та півдня України після успіху ЗСУ на Харківщині - ГУР

Також, у Криму загрожують чистками українських патріотів: аксьонов бризкає слиною через пісню на весіллі