У мережі з'явилася конкретніша інформація щодо чоловіка, який висміяв військову інсталяцію на київському вокзалі, а також поскаржився на посилені перевірки поліцією.

Про це написав польський журналіст українського походження Євген Приходько на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter.

Виявилося, що бородатий чоловік на ролику ніхто інший, як так званий блогер Олександр Надія. Родом він із міста Южноукраїнськ, що на Миколаївщині. З 2017 до 2018 року працював директором комунального ринку, після чого став якимось блогером.

Олександр Надьожа, фото: Twitter
Олександр Надьожа, фото: Twitter

"Спочатку знімав про ЖКГ та місцевих чиновників. Потім почалася пандемія і Надія став антивакцинатором. Він закликав людей не носити маски, розповідав про біологічні експерименти, вривався в магазини та кошмарив продавщиць, які не хотіли його обслуговувати. Надія організовував мітинги проти антикоронавірусних з лідером з антивакцинаторів Остапом Стаховим, який підозрюється у спробі повалити конституційний устрій в Україні" - пише Євген Приходько.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Олександр Надьожа, фото: Twitter
Олександр Надьожа, фото: Twitter

Вже 2020 року він зв'язався з Кирилом Стремоусовим, який на сьогоднішній день є колаборантом у Херсонській області. Той видав йому посвідчення свого інформаційного агентства Таврія News, і вони разом їздили південними областями країни, де знущалися з працівників магазинів.

Об'єднав їхній деструктив, який так любить путінська росія. У їхній активності не було жодної ідеології чи переконань. Все це підривна діяльність проти України, адже такі персонажі корисні для ФСБ. 2022 показав, що це дійсно так.

Їхня мета – перешкоджати та заважати будь-яким державним процесам, сіяти деструктив та розколювати суспільство, використовуючи будь-яку гарячу тему. У Херсоні цим займався Кирило Стремоус.

Олександр Надьожа, фото: Twitter
Олександр Надьожа, фото: Twitter

Олександр Надія в день початку повномасштабного вторгнення показав зруйновану будівлю і пожартував про зруйновану ТЕЦ, яку зруйнували російські снаряди. Далі він узяв, що аеропорт у Миколаєві знищили самі українці.

Він продовжує заперечувати реальність війни, що росія напала на Україну. Тому навіть під час цього продовжив свою діяльність. Влітку, наприклад, боровся в Одесі із забороною купатися на пляжі.

Олександр Надьожа, фото: Twitter
Олександр Надьожа, фото: Twitter

"Хтось скаже, що він просто божевільний, хтось назве його клоуном, але Стремоусова теж багато хто так сприймав. Надія – купка проросійського лайна, він веде підривну діяльність проти України і за це його треба судити", - підсумував Євген Приходько.

Нагадаємо, що пропагандисти отримали нову методичку після провалу на Харківщині

Раніше повідомлялося, що запеклі бої на кордоні Вірменії та Азербайджану: спалахнув новий конфлікт

Також, путін збирається розпочати новий етап війни вже у жовтні: віддав новий наказ олігархам