З'явилися подробиці нового конфузу білоруського самопроголошеного президента Олександра Лукашенка. На цей раз вирішив «вколоти» Європу.

У Telegram-каналі одного із пропагандистських медіа з'явився ролик із білоруським лідером. Там він вирішив нарубати ще більше дров і закопати остаточно свою репутацію.

Про дрова це був не жарт, і він справді на опублікованому ролику рубав дрова, і зробив це для того, щоб якось зачепити європейців. За його словами, це він робить для того, щоб люди на заході не замерзли взимку.

Лукашенко. Фото: скрін youtube
Лукашенко. Фото: скрін youtube

"Не дамо Європі замерзнути. Допоможемо нашим братам, може, і вони колись нам допоможуть. Головне, щоб у Польщі Дуда і Моравецький не замерзли. Це наші сусіди, може, одумаються", – сказав Лукашенко, звертаючись до бізнесмена Сергія Тетерина, який рубав дрова разом із ним.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Тобто він натякає сусіднім державам, що вони можуть ще дружити в майбутньому, однак їм потрібно одуматися. Не йому, людині, яка формально дозволила путіну напасти на Україну через свою територію, а мирним і демократичним лідерам європейських країн.

Далі Олександр Лукашенко зазначає, що Європі взимку не доведеться обирати, адже головне щоб було тепло.

Олександр Лукашенко, фото: скріншот із відео
Олександр Лукашенко, фото: скріншот із відео

Звичайно, все це було якимось тролінгом Європи, який путін тероризує російським газом.

Нагадаємо, що Олександр Лукашенко дорікнув путіну вперше за півроку війни, починає усвідомлювати свої помилки .

Раніше повідомлялося, що Лукашенко вирішив пограти з вогнем і дражнити ЗСУ

Також Олександр Лукашенко знищив останні сліди демократії в Білорусі: всі "неслухняні" політичні сили будуть ліквідовані