На українських АЗС за тиждень знизилися ціни на бензин у межах 0,25-2 гривні за один літр. Про це свідчать дані щоденного цінового моніторингу Консалтингової групи "А-95".

У період з 9 по 16 вересня роздрібні мережі АЗС, що працюють в економ- та середньому сегментах, знизили ціни на паливо. Так, на станціях AMIC бензин марки А-95 із покращеними показниками якості впав у ціні на 50 копійок і продається по 49,99 гривні за літр. Мережа АЗС UPG знизила вартість бензину А-95 на 1,5 гривні – до 47,40 гривні за літр. Цей вид палива подешевшав на 2,30 гривні в мережі "Укр-Петроль" і пропонується по 45,20 гривні за літр.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Ціни на преміальний бензин А-95 впали на 0,25-2,01 гривні за літр у мережах "Рур груп", "Фактор", "Катрал" та Mango. За тиждень середня вартість бензину А-95 зменшилася на 25 копійок та становила 49,50 гривні за літр. Бензин А-95 преміум впав у ціні на 12 копійок – до 50,52 гривні за літр.

Ціни на бензин. Фото: consulting.a95.ua
Ціни на бензин. Фото: consulting.a95.ua

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Здешевлення палива, на думку експертів, спричинене зменшенням цін на нафтопродукти на європейському ринку через зниження вартості нафти та закінчення сезону високого споживання пального.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, заправити автомобіль стало дешевшим: на українських АЗС продовжують падати ціни на популярний вид палива.

Також наш портал інформував, ціни на свинину можуть пробити новий максимум, прогнози не втішають: тепер купувати у свята або знижки.

Крім того, інформаційний портал Знай писав, продавці встановили нові ціни на помідори, перець, огірки, капусту та інші овочі: чи витримають гаманці українців.