8 вересня 2022 року, у 96-річному віці пішла з життя королева Єлизавета II, через рік після смерті чоловіка, принца Пилипа.

Весь світ досі не може прийти до тями після цієї новини. Однак стояти на місці, сумувати – не дозволяється. Наприклад, її син став наступним правителем Великобританії, Чарльз III. А зараз і зовсім стало відомо, що Першу Леді Олену Зеленську запросили на похорон Єлизавети II, який відбудеться в Лондоні, 19 вересня, у понеділок.

Єлизавета II, скріншот: Youtube
Єлизавета II, скріншот: Youtube

Таблоїд The ​​Sun повідомляє, що всього було запрошено 500 глав держав і чиновників, серед яких і значиться дружина президента Володимира Зеленського, який не може відвідати захід через повномасштабну війну проти рашистів.

Однак варто зазначити, що запрошення Олени Зеленської та подальша її присутність – це свідчення глобальної підтримки України (ознака дружби та поваги, взаємної) в умовах ізоляції РФ, від якої, на щастя, ніхто на похороні не з'явиться.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Принц Чарльз та Каміла. Фото: YouTube
Принц Чарльз та Каміла. Фото: YouTube

Чарльз III влаштує прийом у Букінгемському палаці, для VIP-гостей, у неділю. Це найбільші збори світових лідерів історія XXI століття.

Олена Зеленська у Instagram ніяк не прокоментувала цю ситуацію.

Нагадаємо, Володимир та Олена Зеленські відзначають важливу дату: майже два десятиліття

Як повідомляв "Знай.uа", Захарова пішла п'яними стопами Медведєва і розповіла, як Єлизавета II боролася з Бандерою у Другій світовій

Знай.ua писав, перша леді Олена Зеленська відповіла на критику фотосесії для журналу VOGUE: "Це була величезна можливість"