Згідно з новим повідомленням британського Telegraph, принца Гаррі та Меган Маркл, схоже, не запросили на прийом перед похороном королеви Єлизавети II у Букінгемському палаці.

Пара отримала запрошення на грандіозний захід, організований королем Карлом III та королевою-консортом Каміллою для світових лідерів та іноземних королівських осіб. Але тепер їм, мабуть, повідомили, що вітаються лише працюючі члени британської королівської родини.

Принц Гаррі, Меган Маркл та діти (Зображення: Twitter)
Принц Гаррі, Меган Маркл та діти (Зображення: Twitter)

Згідно з виданням, залишалося незрозумілим, чому 38-річний Гаррі та 41-річна Маркл були запрошені, а королівські помічники наполягали на тому, що їхня присутність не очікується.

Джерела повідомили виданню, що пара «здалася спантеличеною» очевидною плутаниною.

Популярні новини зараз
Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Президент Джо Байден і президент Франції Еммануель Макрон входять до сотень глав держав, які прибудуть до Лондона перед державним похороном монарха в понеділок, 19 вересня.

Еммануель Макрон, фото: скріншот відео
Еммануель Макрон, фото: скріншот відео

Королева померла 8 вересня у віці 96 років після історичного 70-річного правління.

Маркл і Гаррі деякий час перебували у Великій Британії, оплакуючи королеву разом із принцом Вільямом, Кейт Міддлтон та іншими членами королівської родини. Пара також возз'єдналася із британцями під час публічних заходів.

Маркл і Гаррі помітно підняли брови, коли їх помітили тримаючись за руки на процесії монарха в середу — тому що, знову ж таки, вони більше не є членами королівської родини. Але також і тому, що їхній прояв прихильності був "порушенням" протоколу.

Плутанина з приводу присутності Гаррі та колишньої актриси «Форс-мажорів» на прийомі перед похороном пішла за суперечливими повідомленнями про право принца носити військову форму під час його візиту додому.

Батько Гаррі, 73-річний Чарльз, зрештою дозволив йому носити такий одяг під час суботнього нічного чування Елізабетом.

Принц Чарльз, фото: скріншот з відео
Принц Чарльз, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що померла королева Єлизавета II: найцікавіші та маловідомі факти із життя її величності.

Раніше ми повідомляли, що принц Чарльз отримав у подарунок 3 мільйони євро від шейха з Катару.