Ви могли б подумати, що в палаці є багато кімнат для короля Чарльза III та королеви-консорта Камілли, щоб знайти особистий простір. Але цього недостатньо для нового монарха та його дружини, які живуть у різних будинках відтоді, як одружилися у 2005 році.

14 вересня було оголошено, що 73-річний король проведе день особистих роздумів на тлі загальнонаціональної жалоби за своєю матір'ю, королевою Єлизаветою, яка померла 9 вересня — у своєму заміському маєтку з дев'ятьма спальнями Хайгроув, за понад 100 миль від Лондона.

Принц Чарльз з шейхом Хамадом бін Джассімом аль Тані
Принц Чарльз з шейхом Хамадом бін Джассімом аль Тані

Камілла, однак, не мала супроводжувати його. Натомість 75-річна жінка вирушила до будинку Рея Мілла — будинок із шістьма спальнями, який вона купила 1996 року після розлучення з першим чоловіком Ендрю Паркером Боулзом.

"Вони дуже близька пара, так що це не має нічого спільного з якоюсь напруженістю між ними, - сказав королівський інсайдер The Post про короля і королева-консорта. - У Камілли є своя кімната в Хайгроуві, але вона дуже рідко там залишається. Коли вони в сільській місцевості, вона вважає за краще перебувати в будинку Рея Мілла, де вона не тільки близька зі своєю родиною, а й містить свої стайні. Так завжди було з ними.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Принц Чарльз з дружиною Каміллою, фото: dailymail
Принц Чарльз з дружиною Каміллою, фото: dailymail

Королівський коментатор Джошуа Ром сказав The Post: "Вони удвох взяли на себе неймовірно виснажливий графік, який торкнеться будь-кого, не кажучи вже про людей, яким за 70. Тому не дивно, що коли вони мали 24 години вільного часу, вони обидва йшли в місця , де вони могли зняти взуття та розслабитися” .

У той час як головна резиденція пари тривалий час перебувала в Кларенс-Хаусі, Камілла змогла вести спокійніше друге життя у своєму заміському "притулку", значно більш затишному будинку, який, як кажуть, коштує майже 1 мільйон доларів. Тут вона тримає своїх улюблених коней і часто приймає у себе сина Тома та дочку Лауру, а також своїх п'ятьох онуків.

"Серед усієї помпезності та церемоній королівського життя Рей Мілл - це місце, де вона просто Камілла, яка заглядає до супермаркету і де вона може розслабитися зі своїми онуками" , - сказав Ром.

Принц Чарльз і герцогиня Корнуольська Камілла, Getty Image
Принц Чарльз і герцогиня Корнуольська Камілла, Getty

Навіть коли Камілла і Чарльз живуть разом — чи то в Лондоні, куди вони згодом переїдуть з Кларенс-Хауса до Букінгемського палацу, чи до Хайгроув-Хауса, чи до маєтку Чарльза Біркхолла в Шотландії — вони зберігають окремі спальні, як це прийнято в королівській. сім'ї.

На яхті королеви "Британія" тільки в одній кімнаті було двоспальне ліжко, і воно призначалося для молодят.

Нагадаємо, що померла королева Єлизавета II: найцікавіші та маловідомі факти із життя її величності.

Раніше ми повідомляли, що принц Чарльз отримав у подарунок 3 мільйони євро від шейха з Катару.